torsdag.

Vi åkte in till stan, för att överraska vår fina vän Elin! Vi satte ögonbindel på henne och gick in till hesburger och överraskade henne med presenter och god mat. Senare gick vi till spice ice och åt god glass med godis där! Gick sedan in till H&M och provade massor med klänningar och tröjor. Jag köpte inte något, men satte undan en klänning jag tyckte speciellt mycket om. Har haft en jättetrevlig dag och jag hoppas verkligen att Elin njöt av den och hade kul! puss älskling!
Då jag kom hem startade jag datorn och satte på bra musik. Städade då upp i mitt rum och torkade lite damm och hänge upp texterna jag köpt i tuuri igår. Är riktigt nöjd! Nu har jag just fixat ihop en ordentlig måltid och ska se på filmen The Vow med Julia! Hinner inte gå till stallet mera idag, så gör det tidigt imorgon istället. later!


mina favoritflickor!

det här är klänningen jag kanske köper en annan dag, och två andra tjejer.


I love you.

favoritbrudarna.

Vaknade av en liten söt katt idag. Låg då i sängen en stund och vilade, lyssnade på musik etc. Åt en ordentlig frukost och fixade mig smått. Nu sitter jag i sängen och ska snart äta mat och sedan börja fixa resten. Ska nämligen åka till ett ställe för att fira min sötnos Elin som fyller på lördag. avslöjar inte var ännu. Kommer väl att vara i stan ganska länge. Efteråt ska jag och Julia till stallet och sedan till Janne för att lämna över en nyckel. ha det bra!

den här lilla typen väckte mig i morse.

vi har det soligt idag också!

borta bra, hemma bäst.

Var tvungen att stiga upp tidigt för att hinna städa stugan vi bodde i idag. Vi kom oss iväg därifrån runt 11 tiden. Då åkte vi till Tuuri! Där åt vi på en resturang och jag fick hem några saker. stolt chey! Vi kom ganska just hem, snart ska jag rensa min bokhylla eftersom att den inte ser så bra ut, hjåå. Annars vet jag inte vad vi ska göra idag, kanske baka något. Måste iallafall orka packa upp och ska också gå till stallet. Tror jag tar och bakar något med Julia och ser på en film senare. hoppas ni haft det bra! hörs.

grå t-tröja - 12,95€ | vit t-tröja - 9,95€ | balsamspray - 2,95€ | texter - 2-4€ styck.

har sett på den här filmen 2 gånger det här lovet...

lanskapet vid stugan var jättefint!

jag vill ha sommar.

Dagen har varit riktigt nice. Har varit ut i det fina vädret och tagit en längre powerwalk! Har just ätit kebab och chillar bara just nu. Ska snart gå iväg till en simhall som finns här nära. Kommer säkert att vara där en ganska lång stund. Latar mig med mina syskon och vänner på loftet och nördar telefonerna mycket nu dock. Imorgon åker vi hem, då får ni alla bilder jag tagit. Har inte kunnat sätta in bilder hit till bloggen, eftersom att jag inte har min egen dator. Hoppas ni har det bra! höres!
Ovyngl1_large

skidasi

Börajde dagen med en härlig frukost med alla andra. Tog sedan på mig kläder och gick ut på en powerwalk med JuliaSkönt! Då vi kom hit tillbaka åt vi god mat och åkte sedan ut på en skidtur, det var hemskt att skida kan jag säga. Kom just hem och nu ska vi tala med Mathias en stund. Åker kanske till simhallen också. Vi får se, höres!

ähtäri.

Packade klart och gjorde mig i ordning. Jag hade en lång bilresa framför mig, men det är nog ganska trevligt det också om man har one direction musik och trevligt sällskap. Nu är jag framme vid Ähtäri och vi har en fin och trevlig stuga! Vi har ätit soppa och lite efterrätt. Har också hunnit göra mig hemmastadd och packat upp lite saker.
Snart ska vi väl gå ut och gå eller något liknande, får också hoppas på att Fredrik hyr en snöskoter så att vi kan köra! awesomeness. Jag hör av mig senare, hörs!
W20mcm_large

awesome!

Har städat mitt hemska klädskåp till ett klädskåp man kan leva med, nördat one direction videor och chillat. Kvällen har känts lite trög, har nog fått mycket gjort, men det känns som om tiden inte vill gå framåt. Japp, har också hunnit packa det mesta, ska packa resten imorgon.
Nu ska jag äta något, är jättehungrig! Har ju bara varit i rummet hela kvällen. Vi åker runt 12-13 tiden imorgon, måste då dock stiga upp ganska tidigt för att hinna duscha och packa allt. Hinner nog uppdatera före också! godnatt!


                    


                    


                    


jag känner på mig att sommaren 2013  kommer att vara så awesome p.g.a mina vänner!

RAX.

Idag har jag varit till RAX med de bästa! Vi satt och åt ganska länge, Wilma var sedan tvungen att åka så jag, Elsa Moa gick runt i några butiker. Då jag kom hem nördade jag telefonen och pratade med Julia.
Nu ska jag städa mitt klädskåp, sedan göra i ordning här i rummet. Måste också packa, för att några i familjen ska åka till Ähtäri i några dagar. Kommer nog att ha tillgång till dator där. Annars har jag inte några andra planer för ikväll, ska byta sänglakan och kanske gå ut och gå en bit senare. höres!

fredag.

Skoldagen var som vanligt, förutom att jag städade lite vid kantin med Matilda sista rasten. Åkte på fika efter skolan in vid stan, gick på modellkurs sedan. Det gick bra idag, fick reda på att jag ska vara med i en broschyr som ska åka till Sverige och någon annanstans också. 
Wilma kom till oss, vi fixade oss och åkte sedan iväg på disco till Kuni-Vassor. Var väl helt okej, blev bättre mot slutet! Då vi kom hem satte vi på TV och chillade, nu sitter vi i min säng och ska snart äta glass. awesome! Ska väl se på någon film eller bara ta det lugnt ikväll. Ska kanske till RAX med några flickor imorgon också. puss&kram!


90210 + coca cola ~ hemmamyys!

Talangjakten.

Skoldagen gick snabbt, hade ju talanglöst de två sista timmarna. Alla uppträdde jättebra, men jag tycker ändrat Matilda var bäst, fast hon var tvungen att åka till sjukhuset efteråt.
Efter skolan åkte jag in till stan @ Wilma. Vi gick runt på stan i ca.3 timmar, åt på hesburger och var till makuuni efter godis. Vi åkte med buss från stan till skolan, för att kolla talangjakten igen, hade riktigt trevligt! Stort grattis till Isabel & Rebecka som vann!
Nu sitter jag och Wilma hemma hos henne efter en awesome dag! Vi har ätit varma smörgåsar och nördat telefonerna. Klockan är snart 00 så borde ta natten så småningom. Ska ännu borsta tänderna och göra oss klara för natten. Berättar om morgondagens planer senare, puss!

så otroligt roligt!

Det var grymt kul i simhallen ikväll! Tänkte bli dränkt av Moa några gånger, men skrattade hela tiden. Chillade uppe på cafét tills min mamma kom. Fikade lite där dock. Mamma kom efter oss, vi skjutsade hem henne och nu sitter jag hemma och läser på modersmålawesome you know! Ska se lite snabbt på 90210 nu, sedan ta det lugnt och vila. 
Imorgon är det torsdag. Har bara dubbeltimmar, har ungefär ett "genrep" av skolans talangjakt de två sista timmarna. Efter skolan åker jag till bästa Wilma och spenderar natten där. chill! Går på stan efter skolan med henne, åker sedan tillsammans på talangjakten på kvällen. awesome! Är riktigt taggad! hihih. Nåja, vi hörs mera imorgon, pusshej!

you´re fucking perfect to me.

Skoldagen gick snabbt idag. Var positivt inriktad tills jag såg vad jag fick i matematiksförhöret, men det vill jag inte prata mer om. heheh. Efter skolan gick jag och Moa hem till henne, vi drack smoothie och såg på TV. Nu sitter jag hemma i min säng och har just packat väskan.
Ska nämnligen åka till simhallen med Moa nu när som helst. Awesome! Förresten, idag fyller ju Isabel 16 år, grattis! Hennes underbara blogg hittar ni HÄR. Kommer mer uppdatering då jag kommer hem, höres!
Tumblr_miiy2bf9i71qcdjp0o1_1280_large

inspo

<3  <3
<3  Resultado de imágenes de Google para http://1.bp.blogspot.com/-mpyxYq8I5SA/UCa4GnjYwzI/AAAAAAAABkI/PIEOt6coklc/s1600/Miley-Cyrus-2012-Street-Style-in-Minkpink-Top.jpeg
Satanic Barbie Doll All at once
Resultado de imágenes de Google para http://globedia.com/imagenes/noticias/2011/11/9/miley-cyrus-posaria-desnuda-rolling-stones_1_961950.jpg 255kk
Tumblr_lsziuxvlja1qfwk7d_large

tisdag

Dagen har väl varit OK, skidade på gymnastiken och jag kan säga att jag inte gör om det! Fick skavsår etc. Efter skolan steg jag av i kvevlax för att gå till frisören. Klippte ovanligt mycket idag. Känner mig underlig, har int blivit bekväm i det här ännu. Pannluggen blev också en aning kortare. 
Boris kom efter mig, vi handlade lite mat vid sale och åt mat då vi kom hem. Atm sitter jag i min säng och har musik på full volym! Ska se på 90210 och bara chilla ikväll också, märker att jag inte är med kompis lika mycket mera. Jajja, nu ska jag vila lite, höres!

måndag.

Skoldagen gick bra, hade förhör på matematikstimmen som inte gick så bra...måste träna mycket till prov sedan! Efter skolan sparkade jag och Moa hem till henne, vi åt lite smått och började sedan gå till mig. Riktigt kallt idag! Hos mig har vi nördat telefonerna och gjort smoothie! Snart ska väl Moa börja åka hem, då hon åkt ska jag se på 90210 och dock läsa på förhör så att jag åtminstone får godkänt. 
Nåja, nu ska jag följa henne och sedan börja läsa, hörs!

"What doesn´t kill you makes you stronger"

Har sett flera avsnitt av 90210 och också kollat Ponnyakuten @lillasyster. Ska snart hoppa i duschen, äta något och göra mina läxor. Ska sedan bara ligga i sängen och läsa en bok, för att lugna ner mig.
Imorgon är det måndag, har en ganska chill skoldag med 3x textil, matematik, religon & studie. Efter skolan åker jag väl hem och Julia kommer hit över kvällen! Kommer ha ganska fullt upp denna vecka med frisörsbesök, modellkurs, till stan en sväng med brudarna och så vidare. Mer om det in i veckan! godnatt!

Ska också försöka vara duktig och knäppa några bilder, har bildbrist.

one direction











summerinspo.

I don Johanna Wahlberg
Tumblr For more pics and phrases, follow me on @RaquelPiris17
Friends Forever? flower | Tumblr
summer trend — !!!
paradise know by heart.

17 februari

Vaknade sent idag, var ganska slö på morgonen. Emma kom hit runt 13 tiden, jag åt frukost och sedan gick vi iväg till stallet för en ridlektion. Det gick riktigt bra idag, tog en lite lugnare gång! Vi åt mat då vi kom hem från stallet, sen dess har vi suttit och nördat våra telefoner och så vidare. 
Snart åker väl Emma hem, då ska jag se på 90210 och också se på Ponnyakuten ikväll. Ska också hinna göra mina läxor och gå och fräscha upp mig. En helt okej söndag. ugh. Har inte lust att åka till skolan imorgon, är orolig. Nåja allt fixar väl sig! hörs!

♥ alla är fina på sitt eget sätt ♥

Charlie st.Cloud

Elin har varit vid mig en stund, har fått prata ut och chilla hela dagen. Vi åt varma smörgåsar och hade jättekul! Såg på filmen Charlie st.Cloud som är en film jag rekommenderar! Zac Efron är med i filmen, hih. 
Charlie_st_cloud04_www.kepfeltoltes.hu__large
Hon åkte just hem, sitter nu och chattar och ska se på 90210 och ta de lugnt. Har sån partyfeelis just nu också! Har lust att dansa, leva YOLO och ha kul. Ikväll ska jag väl också se på melodifestivalen med familjen, hörs!
A54b1de5f9750a721900527429544e7d_large

"Don´t cry for the person who hurted you, just say thank you for helping me to find someone better than you."

Gårkvällen vill jag helst inte prata om, grät och grät hela kvällen/natten. Now I´m free! I alla fall vaknade jag av att Elin skickade till mig imorse. Hon ska komma hit idag, hon kommer när som helst. Låg i sängen och chattade och kollade instagram ganska länge ( följ mig ; soofiia1 ).
Nu hör jag lite på musik och försöker glömma allt. Snart ska jag städa rummet och äta något innan Elin kommer. Lillsyrran sitter också här och tittar på. Har inte så mycket att säga just nu, höres!
Tumblr_mib8i0nmvh1qk8s4go1_500_large 

kiss me.

537124_371328616308597_1536470013_n_large

65539_371555192952606_1255343642_n_large

truly. madly. deeply.

Dagen har gått trögt, hade helt normala timmar. Var också till kuratorn med Wilma Elin sista timmen. Var med Moa lite efter skolan, pratade bara. Mamma plockade upp mig på vägen och vi åkte till Sale för att köpa smått&gott till kvällen då jag/vi ska se på film. myysigt!
Jag hade trott att Julia skulle komma den här helgen, men hon ska tydligen inte det. I´m free tonight! Har lust att vara med sötis ikväll...men vi får se hur det blir med det. Känns dock härligt då det äntligen är fredag! Har varit en slö skolvecka tycker jag, får äntligen vara uppe senare och sova lääänge! ooh så skönt. hörs!

det går inte att ladda upp bild, så ni får nöja er med weheartit ;
68900f42764711e28ce622000a9f13a7_7_large

allt är bara bäst...

Tumblr_mh9xjzkhxw1ryypdjo1_400_large

alla ♥-dag!

Tumblr_lyvnk4usvo1r6f9cbo1_500_large
Glad alla -dag
allihopa!
Tumblr_mhwc2vtuez1r3zquoo1_500_large
Skoldagen gick riktigt snabbt, då man kom till skolan hade man ett hjärta på skåpet där det stod gulliga saker. Var med väneleverna femte lektionen och jag var till tandläkaren på sjätte. Efter skolan gick jag hem, gick in via min mommo och åt mellanmål. Gav mat och hästarna och nu sitter jag hemma och funderar.
Vi får se om det blir något med sötis eller inte. Om inte blir jag väl hemma och ser på 90210 eller ringer en kompis! Atm lyssnar jag på musik och chattar för fullt, hoppas alla får en bra kväll! puss&kram!

"tide smäcka ja de på aschöle"

Har städat rummet lite, sett flera avsnitt av 90210 och lyssnat på musik. Ätit en fruktsallad och chattat. Ska nu dammsuga lite, sedan börja äta kvällsmat och börja ta natten. Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll! Imorgon är det 14 februari och det betyder att alla hjärtans dag har kommit! äntligen.
Tycker det är så mysigt med den dagen, man brukar få kort och kramar och så vidare. Vi har ett vändagstema i skolan imorgon också. Man ska klä sig enligt sin relation med någon. 
- Grön tröja =singel.
- Gul tröja = på G.
- Röd tröja = upptagen.
Kommer bli ganska trevlig dag imorgon, vi ska väl också vara med väneleverna någon/några timmar. sounds good to me! Nu ska jag lyssna på musik och göra resten, höres!



latar mig.

90210-the-fourth-season-dvd-cover-41_(1)_large
MARATHON!

13 februari.

Var glad idag, skoldagen gick ganska snabbt. Var vid kuratorn och fick dock sluta lite tidigare. chill! Jag gick hem efter skolan, gick via stallet och hälsade på hästarna. Gick sedan hem och fixade något att äta! Sitter atm i min säng, mätt och belåten. Skulle ägentligen ridit idag, men det blev flyttat till söndag. Så istället ska jag endel vara hemma eller så har jag min mamma att skjutsa mig till sötis! 

Om jag inte slipper till Kvevlax ser jag på 90210 och käkar något onyttigt. heheh. Måste också städa upp i mitt rum ikväll, imorgon är det ju alla ♥ -dag och sötis ska komma hit. awesome! hörs senare!
Tumblr_mhzexrxxoq1qm9fxho1_500_large
h.o.t

sometimes, it feels like I´m the only person in the world. but then you start talking with me, I feel like it´s just me and you, together.

426084_487319211305300_198519630_n_large
Tumblr_mi0kspfe211s38cjco1_400_large
Bc3mr2wcyaamwjq_large
72654_549889535035558_1585912842_n_large
13132_432286716858990_2101341867_n_large

fastlagstisdag.

Skoldagen var riktigt okej, hade en jättetrevlig gymppatimme, det började dock en ny elev. Välkommen! Efter skolan gick jag hem, gick via en bekant för att lära mig hur jag ska göra med hunden deras. Ska nämnligen vara hundvakt en dag på sportlovet. Gick till mommo efteråt och har ätit smörgås och bulla.
Snart kommer väl resten av familjen hit, då ska vi äta soppa och äta fastlagsbullor! nomnom. Ikväll har jag inte heller några planer, ska vara hemma och chilla. Lata mig framför datorn och ta det lugnt. Ska kanske städa rummet också. ha en bra tisdag, höres!
Tumblr_mi401zpjkm1s5ww6yo1_500_large
omg! just look at them! 

ny vecka, nya tag!

Skoldagen rullade på, glömde min tandläkartid dock, är tvungen att gå efter en ny imorgon. Timmarna gick fort. Härligt det. Åkte till Moa fram och tillbaka efter skolan, sedan till stallet för att ge mat och vatten till hästarna. Sitter nu hemma i min säng och har bytt om till myskläder och lyssnar på mysmusik

Har just ätit mat, snart åker föräldrarna på föräldrarmöte. Ska vakta min lillasyster så länge. Blir att se på 90210 och göra i ordning något gott att äta. Ska väl också chilla och ta det lugnt. Göra läxor och så vidare! höres!

g o d n a t t

.

something is wrong.



547750_471530246240039_591046592_n_large

Tumblr_mhvuoxzlyg1rx388uo1_400_large

outfit of the day.




sweather - cubus | shorts - gina tricot | tights - lindex

cupcakes.

Moa åkte hem runt 12 tiden idag, vi har haft jättekul! Då hon åkt hem började vi baka chokladcupcakes. Det gick bra, var tvungen att åka en sväng till sale för att köpa lite ingredienser vi inte hade. 

Nu har då Boris kalas, har ätit mycket gott. Snart ska jag väl bara gå runt och fota och kanske se på en film. Har inte några större planer...hihih. Har inte alls så mycket att säga. Har ju färgat håret mörkare, riktigt nöjd! 

Dagarna går som de går, ska nog börja uppdatera mera och vara aktiv. Har haft fullt upp hela tiden, men ska skärpa mig! Hoppas ni fortfarande läser bloggen fast det varit lite sämre uppdatering, puss!

bättre än bäst?

Vi gick runt på stan, var på Arnold´s och hade riktigt kul! Vi blev upphämtade av Moas mamma, åkte via henne och sedan skjutsade hon oss till mig. Vi har färgat mitt hår (kommer bilder snart), ätit gott och plockat kläder som min storebror slängt ur mitt skåp, hahah.
Vi har just ätit lite smått, nu ser vi på Melodifestivalen och ska snart äta popcorn och säkert se på någon film. Moa kommer dock att spendera natten här som jag sagt. Imorgon blir det tidig väckning, vi ska baka chopkladmuffins och städa, för att Boris har kalas på eftermiddagen. pusshej!
531668_552230608121017_213751677_n_large

stan.

hej på er!
Har inte uppdaterat så aktivt, men har satt bloggen åt sidan lite grann. Nu är jag i stan ft.Moa & Julia. Vi har gått runt i olika butiker och ätit på McDonald's. Awesome! Vi ska ännu gå i några butiker och också gå och fika på Arnolds. Då vi kommer hem kommer Moa kanske och tillbringar natten hos oss. Mer uppdatering senare! höres!

exited friday.

Skoldagen rullade på. Var till kuratorn och var på en musikal/teater till biblioteket också. Gick till eftis och väntade där i 1 timme med lillasyster och Jessica en stund. Då jag kom hem startade jag datorn och åt lite smått. 
Nu chattar jag och nördar instagram. Vi håller dock på att göra hemlagad pizza här hemma. Då jag ätit det ska jag väl se på någon film och kanske åka till butiken, för att handla ingredienser till cupcakes jag skall baka till söndagen. hadebra, pusshej!
. martheborge - Jeg kan kontaktes på martheborge@hotmail.no
We all begin as strangers*

mysigt.

Skoldagen var okej, gjorde inte så mycket speciellt. Var med mina kompisar och så vidare. Gick hem efter skolan, gick via min mommo för att hälsa på, för att jag inte gjort det på länge. Där fick jag lite mellanmål att äta. Fick också en bit choklad innan jag gick hem! hihih.
Nu sitter jag nöjd och mätt i mitt rum och äter choklad. Ska snart hämta något snacks att äta, för att jag ska se klart på LOL90210 ikväll. Har inga planer alls ikväll heller, känns smått tråkigt, men jag överlever. Skönt ibland med några mysiga hemmakvällar med popcorn och mysiga kläder. Det är också skönt att ha konversationer med mina brudar och sötis. höres!

plattat hår. vackert. glittrande ögon.

yes, I´m OK...

Bcccgdgcyaa2umk_large

2099681_large

Det ända som förstör mitt liv är pojkar som förstör det.

Skoldagen var väl OK idag, får bara mer och mer längtan till Paris varje dag. Inte bestämt att jag ska dit, men kanske. Efter skolan väntade jag lite på att Madde skulle sluta WAU, så att hon kunde åka till henne. Hos henne pratade vi bara, hann inte göra så mycket. Boris kom efter oss och då vi var hemma åt vi först mat och sedan gick vi till stallet för att ta ett kort ridpass! 
Nu sitter vi frusna i min säng och ska se på filmen LOL, för 100 gången. Ska äta varma smörgåsar, joghurt och dricka varm oboy. Då hon åkt hem ska jag göra läxor och chatta, borde också städa rummethöres!

godnatt.

Har sett på 90210 och chattat, ska nu gå i duschen och sedan ta natten. godnatt!
11206_535390289827370_2093926182_n_large

I wan´t to save you tonight.

Skoldagen var okej, gymppatimmen var jätterolig idag också! Efter skolan gick jag till McDonald´s, där Oskar gjorde mig sällskap. Gick sedan runt på stan och gick sedan till biblioteket för att vara på modellkursen. Gick bra idag, gjorde inte något nytt. 
Boris kom efter mig, åt lite mat då jag kom hem och har sedan dess suttit och försökt få något vett i några pojkar och chattat. Ska snart se på 90210 och baka Runebergstårtor, för att vi har det som läxa. Är inte på så bra humör just nu, höres!

People how trying to bring you down, is weakless.

Började dagen ganska bra, börjar snart få klart min topp på slöjd, hade "knytkalas" för klassen på matematikstimmen, fick ut förhör på religion...fick 4. Hade till sist studiehandledning där vi talade tillvalsämnen osv. Har ännu inte bestämt mig om vad jag ska ta! 
Efter skolan steg jag av vid Madde, vi åt hamburgaremilkshake och donits och talade. Packade sedan ihop och sparkade till mig. hahah! Jag var så duktig så att jag flög över styret. Hos mig var Julia lite med oss, vi gick sedan till stallet och tog ett härligt ridpass i ungefär 1 timmeså skönt! Gjorde några övningar och njöt helt enkelt. 
Tumblr_mh8u9um4t81qdzeloo1_400_large
Nu sitter jag hemma, Madde & Julia har åkt hem. Jag ska se på 90210 och sedan göra läxor. Ska chatta och ta det lugnt, dock ta en dusch! Imorgon är det tisdag. Ska på modellkurs efter skolan, så det blir uppdatering först senare. höres!
Tumblr_luj5b9sqki1r5pyjeo1_500_large

~

Tumblr_m8tinq88p01rbf9tfo1_500_large

miley cyrus.

Tumblr_mhniej6ubz1qe6papo1_500_large

Titta på henne, hon är ju sjukt vacker! Hon är min förebild och det har hon varit ända sen jag såg på hannah montana för första gången.

Tumblr_mhnic11rmu1ry7spao1_500_large

I wan´t to stay up all night and jump around until we see the sun.

Ridningen gick superbra idag! Jessica var nöjd med mig och jag är dock jättenöjd över mig själv. Då jag och Emma kom hem åt vi billy´s pizza och chokladkaka. Emma har nu åkt hem, jag sitter i mitt roddiga rum, ska ta och städa upp här ikväll. 
Chattar också och lyssnar på musik. Ska snart ta på mig mera kläder och gå till stallet fram och tillbaka. Sedan se på 90210 och runt 20 tiden ska jag se på Ponnyakuten! höres.
Tumblr_mhm5nlkgf21qig0flo1_500_large

550207_184773148313714_69857063_n_large

I need you here with me now.

Vaknade 11 tiden idag, lyssnade på musik och åt en nyttig frukost! Emma kom till mig senare, vi har inte gjort mycket ännu. Snart ska vi ta på oss ridkläderna och gå iväg till stallet. Ska vara så skönt att få sitta på hästryggen igen! 
Efter ridningen måste jag baka något, för att min klass, 7C, ska ha ett litet party imorgon. awesome! Annars är jag bara hemma och gör ingenting. höres!

"I had everything a girl want, but then all of you started to fuck up my life and just runed it, please"

Har sett på flera 90210 avsnitt och chillat. Sett på Melodifestivalen 2013 och suttit i vardagsrummet och myst med familjen. Har chattat och lyssnat på musik dock. Nu ska jag äta något, läsa boken "Vad min flickvän inte vet" och sedan ta natten. Är riktigt trött nu, imorgon ska jag också rida, godnatt!

Gästbloggning. Läs & förstå!

Hej, alla som läser Sofias blogg.
 
Jag läser dagligen Sofias blogg, läser alla kommentarer hon får, oftast snälla, men nu har hon under en tid fått elaka kommentarer.
Oftast av en och samma person.
Jag blir så ledsen av att se vad vissa kommenterar, jag menar vet ni int vad mobbning är?
Nästan varje dag får Sofia ta skit av personer, vissa känner hon inte ens, vissa ger sig på henne utan anledning.
Enligt en uppslagsbok är mobbning:
 
* trakassering ett flertal gånger mot en och samma person.

 det är exakt dethär ni håller på med.
Sofia är stark, otroligt stark, men hon kan inte ta hur mycket skit somhelst!

Ni kallar henne för: ful,bitchig,elak,äcklig, o.s.v

Jag menar ni känner inte Sofia, ni vet inte hur hon är som person, ni vet inget om Sofia.
Men för er är det enkelt att sitta bakom en dataskärm och skriva skit åt någon.
Mår ni bättre av det? Får ni ut nåt av det? Känns det bättre efteråt då ni har sårat en annan människa?

Jag hoppas att ni läser detta inlägg och tar in och förstår vad jag vill förmedla.
 
Ni är aldrig anonyma, er IP-Adress sparas. Man kan spåra den.
 

så tills vi hörs nästa gång:
 
~ .take care & peace out.~
 
 
 
 
 
 
 + vet att detta inlägg kommer att få många negativa kommentarer. Men somsagt era Ip-adresser sparas.
 

Vas happeni'n?



One Direction Wallpaper

vas happeni'n?

oversize sweather inspo.

~ Eyss ∞ .
Warm with Style fashion
HO Chronik-Fotos
New Boyfriend Tee in Heather Gray hair | Tumblr
Girls are fashion queens.ღ Luminosity∞

"You´re looking so good from your head to your feet."

Jag och brudarna såg på The Hike igår kväll, filmen var jätteäcklig och ångrar nästan att jag såg den. Som tröst efteråt såg vi på Svampbob fyrkant! bara bäst. Elin & Matilda åkte hem runt 20 tiden och Elsa & Moa åkte hem runt 22 tidenhade jättekul & glömmer inte den kvällen i första hand!
Bästa Wilma stannade och tillbringade natten som jag sa, vi nördade telefon/dator och kollade på musik. Idag vaknade vi 11 tiden, klädde på oss och åt sedan frukost. Annars har vi sett på filmen Life as we know it, rekommenderas stort! Vi åt också en chokladkaka vi bakat idag och nördat pou

Wilma åkte just hem, jag sitter i mitt rum och chattar med broschan och sötis. Ska nu se på 90210 och sedan gå ut och ta frisk luft, take some space to think och så vidare. Ska också i duschen ikväll, inte några andra planer tror jag. 



ÄLSKAR DIG ROBIN!
 

harry styles.

Idag fyller Harry Styles från one direction 19 år! Jag tycker själv att han är den mest flörtiga/charmiga & sexiga  personen. hihih. 

23387_523677387654517_1483300222_n_large
han är ju så underbar
Tumblr_mhj0xiv7sf1qjlijro1_500_large
look at his smile. his dimples and his eyes!
734671_325687210865094_1800134620_n_large

Tumblr_mgjwvff4ka1s2a6hco1_250_largeTumblr_mgjwvff4ka1s2a6hco1_250_large
bara se på honom, så snygg också!
398080_335579916547141_708845615_n_large

One direction portugal fansWelcome!
Grattis på 19 -årsdagen Harry!
A9h_pj4cmaavc8q_large

1 februari.

Min skoldag var bäst idag. Klassen hade kul på hälsolära och vi skrattade mycket! Efter skolan kom mina favoriter till mig. Vi har skrattat, gjort pizza, lyssnat på musik och haft jättekul! Nu ska vi se på filmen The Hike och äta snacks. Tjejerna ska vara här sent, det kunde inte vara bättre början på februari

Wilma kommer att stanna här och spendera natten, alla andra kommer att åka hem innan 24.00 tiden. Annars ska vi väl prata om allt mellan himmel och jord och ha kul. höres!
533716_422831221125072_1184042883_n_large

sofiaoster.blogg.se

Jag har den här bloggen tillfälligt här, p.g.a att min bloggsida soclog.se inte funkar som den ska. Ni kommer få läsa om min vardag, mina vänner, om skolan, om mitt liv helt enkelt. Jag trivs på hästryggen, i stan, bakom kameran, med pojkvännen och med släkten. Saker jag gärna gör är att mysa och ta det lugnt. enjoy it!

RSS 2.0