together stronger.

Början på den här veckan var inte så bra som jag trodde. Eller skoldagen var väl helt okej i början, men mot slutet blev det sämre. Jag klarade mig igenom dagen med skratt och tårar, men nu är jag glad igen. Har spenderat kvällen med bästa Moa. Vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig! Vi hoppade på hennes studsmatta, hon fick mig verkligen på bra humör. Det behövdes ikväll. Vi åkte hem till mig också och skrattade mest, hade kul. Julia var också med oss. 
Nu sitter jag ensam i mitt rum. Har just ätit fruktsallad och ska nu göra läxorna. Kommer att ta en tidig uppväcking imorgon, för att åka på lenkki förrän jag åker till skolan. sköönt kommer det att vara! Japp, har inget mer att säga nu, känner mig glad och lycklig just nu. Smile like you ever have smiled before. Large

Jag kan inte tänka på annat än dig ♥

 Förlåååt hundra gånger för att jag inte uppdaterat mig på länge, men har inte varit på datorn något alls! Igår åkte jag till stan till 11. Var på modellträning en timme, gick sedan runt i stan i några timmar (!!). Var med Britt-Sofie och hennes pojke i stan i en timme också. trevliga personer! Hade show klockkan 17-18 och hade sedan en till show klockan 21-22 vid Il Banco. Showen gick nog riktigt bra, är helt nöjd. 

Gick och sov så fort jag kom hem igår. Var väldigt trött efter en hel dag på stan. har nästan tröttnat, jag skulle inte klara av att bo i stan. Idag började jag min dag med ett ridpass med Emma och Jessica. Gick också riktigt bra, cyklade hem till mig efteråt och Emma kom med. Vi åt mat, jag fixade mig och jag gick till mommo för att fira henne på hennes födelsedag. grattis världens bästa! ♥ 

Har just kommit hem efter en en timmes lång powerwalk med mommos hund. Var väldigt skönt att gå i skymningen och få tänka. Såå skööönt! Nu ska jag lyssna på musik, ta en dusch och göra läxor. Imorgon är det måndag. Det betyder : Ny vecka, nya tag! höörs


Iiiiik, snart 1 maj! 

inspiration

(8) couple | Tumblr You can't only live a dream while you're sleeping | via Tumblryour irresistible eyes | via Tumblr
 A†A | via Tumblr cutieeee:3 | via Facebook Untitled | via Tumblr

FRIDAY BITCHES

Åååh känner mig så glad då det äntligen är fredag! Dagarna har känts så tröga och långa den här skolveckan, vet inte varför men jaoo. Var till biblioteket på modersmålstimmen och försökte lära mig att lösa ekvationer på matematiken. Fattar ingenting! haha ojnää. Efter skolan kom mommo efter mig, det regnade så orkade inte gå hem. 
Jag åt mellanmål, startade datorn och började genast lyssna på musik. Lyssnar fortfarande på musik. Ska snart äta mat och sedan ska jag ha filmmarathon, helt ensam, ikväll. Call me if you have some time over! Vi får se om jag är med en kompis eller inte. Om det går för honom så. Men jajja, hörs senare! 


känslan då någon bryr sig.

love

Skoldagen var chill idag. Fick ut ett geografiprov med ett helt okej resultat och såg på film hela modersmålstimmarna. Efter skolan cyklade jag hem, åkte via min mommo och åt mellanmål, pratade nog också smått. Cyklade hem, tog en sköön dusch och fixade mig. Åt sedan mat och åkte in till stan med mamma för att shoppa lite. Fyndade ganska mycket, bilderna ser ni här nedan ↓. Är jättenöjd med allt jag fått! Tack mamma ♥
Nu sitter jag hemma. Lyssnar atm på musik och läser några bloggar. Nu ska jag äta något och sedan göra läxorna. Imorgon är det äntligen fredag och det betyder sista skoldagen den här veckan. yess! Det är dress-up day som tema i skolan. Får se vad jag hittar på. Nåja, hör av mig senare!


dagens mys-outfit.    ~    glada jag!


bh | H&M - 12,95€   ärmlös hoodie | H&M - 14,95€   vagabond klackar | KooKenkä - 79,00€ på rea 39,50€   strumpor | H&M - 4,95€   shorts | Gina Tricot - 14,95€   2 par tights | Gina Tricot - 9,95€ /styck   rosa neccesär | Gina Tricot - gratis (!!)   rosa magtröja | Gina Tricot - 9,95€.
Läderjacka | Gina Tricot - 39,95€. ↑ ↓
                                                              

smile!

Har väl varit en helt okej dag. Hade yrkestema idag, hade inte på mig något för att min bror inte tagit hem det jag skulle haft. hihi. Var nog en helt vanlig skoldag! Åkte på modellskola efter skolan. Hade fit'in och planerade saker. Mamii kom efter mig, vi åkte via gigantti för att lämna över min telefon på service, eftersom att den inte funkade som den skulle. ugh. Det kommer kännas tomt utan telefonen, men som tur är så har jag en gammal telefon jag kan använda. japp.
Nu sitter jag i rummet, ska se på gamla gossip girl, göra läxor, läsa bloggar och chilla. Inga speciella planer ikväll alltså. Imorgon är det mystema. Kommer sätta in bild på min mysoutfit imorgon då jag kommer hem. jaoo! Puss, hör av mig!
 


summer, please hurry up! Ξ

TISDAG

Skrev ett ganska lätt fysikprov idag. Känns nog riktigt bra! Kände mig ovanligt glad i skolan idag. Jag kan börja le påriktigt igen! Allt är mycket bättre än förr nu. jaoo. Efter skolan åkte jag in till stan. Gick en snabb runda till arnold´s och åt en donits. Gick till modellskolan runt 16.30 tiden, var där till 16.30. Boris kom efter mig och vi åkte hem.
Har just tagit en powernap och lyssnat på musik. Nu sitter jag i sängen och ska se på gossip girl och göra läxor. hörs!


happier than ever! #smile 

temaveckan!

Nåja. Ny vecka nya tag säger jag bara! Har temavecka i skolan den här veckan. Man ska klä sig enligt temat elevkåren valt. riktigt trevligt! Fick ut ett religionsprov idag med ett helt okej resultat. Är nog ganska nöjd. Var också till kuratorn fjärde timmen för att hon kallat dit mig. Inget annat speciellt i skolan. Gick hem efter skolan, väldigt stormigt ute idag! Solen har nog också tittat fram. najs! 
Då jag kom hem åt jag mat, började sedan genast att arbeta med mina skolarbeten. Har såå mycket att göra! Har så mycket som ska skötas om till klassen, ringar, prov, läxor, meddelanden osv. Är man klassrepresentant så är man! Nu måste jag ta itu med pluggandet så att jag åtminsone får godkänt i det här provet. wish me luck tomorrow. hörs!

sun(ny)day

Började dagen med att lyssna på musik. Fixade mig, åt frukost och sedan åkte familjen iväg på kalas till min halvsyster Amanda som fyllde 21 år igår. Grattis! Åt massor med tårta och gott där, hade riktigt trevligt. Åkte hem, startade datorn och såg på 90210, runt 16.30 gick jag till stallet och tog ett ridpass. härligt! Så skönt att solen varit fram idag. Sommaren är väl snart här! 
Har inte gjort annat än sett på 90210 och pluggat lite till fysikprovet jag har på tisdag. Nu ska jag äta något och sedan plugga resten av kvällen. jao. puss ha det bra!

shopping

Hann inte uppdatera mig igår. Var på modellskolan efter skolan och var på ett evenemang med några kompisar efteråt. Kom hem runt 21 tiden på kvällen och då hade Julia kommit till oss. Vi var uppe halva natten och skrattade. Hann inte göra så mycket annat. 
Idag steg vi upp 10 tiden, gick i duschen och åt en god frukost. Minnéa kom och hämtade upp oss och vi åkte till GW för att släppa av Julia, jag och Minnéa åkte till stan. 
Fyndade två tröjor. Kommer att sätta upp inköpsbild senare. Var och åt på hesburger och åt glass på spice icehärligt! 
Nu sitter jag hemma och har varit ut och cyklat, har sett på översvämmningarna som är stora i år. Jag själv tycker det är läskigt. ugh. Ska nu titta på en film och bara ta det lugnt. hörs!

best friends.

Idag var början av skoldagen bättre än de här andra dagarna. Fick skriva på modersmål, rita självporträtt på teckning och var till hälsovårdaren för ingenting på biologin. Efter skolan åkte jag och bästa Wilma in till stan. Vi var till Bik Bok och Cubus som öppnat in i stan idag. så underbart fina kläder där! Gick sedan till spice ice och sedan till arnolds efter varsin munk. Var till prisma på hemvägen och nu är vi hemma.

Vi har just sett på Scary Movie 1, som faktiskt inte var så läskigt. Det var en jätterolig film med drama och komedi. haha. Nu ska vi äta snacks och göra läxor. Plugga, plugga, plugga. Wilma ska spendera natten här och det kommer att bli kul. hörs senare!
Tumblr_micix7kl2e1qebyg6o1_500_large

vet seriöst inte vad jag skulle göra utan dig Wilma, puss älskar dig! ♥

O N S D A G

Skoldagen gick ju som den gick. Skrev ett supersvårt historiaprov som inte alls gick bra, hoppas ju på att bli godkänd, men det är inte så möjligt. Hade vikarie sista timmen, blev bara chill då. Efter skolan cyklade jag hem till mig med Madde som var gär en stund. Vi talade och åt mellanmål, hann inte med något annat. 
Har just sett några avsnitt av 90210 och ska fortsätta med det nu en stund.
Senare ska jag plocka disken, göra läxor, fräscha upp mig med en dusch och dammsuga rummet. ska vara duktig ikväll! Halva veckan har gått. Torsdag och fredag kvar. Får se om jag orkar åka till skolan de här dagarna, hoppas på det bästa! hörs.
533586_570575832972962_1533528104_n_large 

Tumblr_mleq9kkg0f1s5r9sbo1_500_large

vill ha sommar nu!

16 april

Tisdag idag. Var till kulturhuset andra timmen och kollade på en musikteater och var till sports club på gymnastiken. Inget annat speciellt. Gick hem efter skolan. Då jag kom hem åt jag frukt med smält choklad. Såg sedan på 90210 och sitter nu i rummet och lyssnar på musik.
Snart ska jag kanske åka med då mamma skjutsar broschan till Närpes, om inte så stannar jag bara hemma och läser till provet. Har en känsla av att det här provet inte kommer gå bra alls, men vi får ju hoppas på det bästa. Har just också fått lite hoodies av broschan. älskar dig! Har inget mera att säga nu, jag hör av mig. puss!




Baby you´ve got me moving too fast.

Skoldagen var inte så bra idag. Har mått psykiskt dåligt hela dagen och haft lite negativa känslor, men det är bättre nu! Annars hade vi riktigt chill timmar idag. Gick se på film på studie och kunde sova hela religionstimmen. chill! Efter skolan gick jag till Moa, vi åt kvarg och såg på 90210
Då Boris kom efter mig åkte vi hem, åt mat och nu sitter jag i mitt rum och har just sett lite på gamla gossip girl. Snart ska jag se på 90210 med Julia och äta glass. Efteråt ska jag plugga till historiaprovet. Japp, kvällens planer är spikade! laterr!


telefonkvalité.


Dagens outfit också. Min storebrors hoodie och en lila topp under med svarta tights. chill outfit!

ben&jerry

Gjorde ett ärende i stan med mamma och åkte sedan till prisma och handlade mat. Jag fick med mig en ben&jerry icecream som ska vara min dejt ikväll då jag läser på historiaprovet. Har just sett på en serie, ska nu börja läsa. Ska också ikväll göra chocolatefondue åt mig. nomnom. Vi hörs senare!

ben&jerry + historaboken = chill

Det ända jag försöker göra är att le. Det är svårt då man har sina om och men i livet, men jag vet att jag alltid kommer att vara glad innerst inne p.g.a mina fina vännermin familjmin klass osv. Jag älskar mitt liv, fast jag ibland kanske inte är på det bästa humöret eller inte ler. Jag ler, för att människor får mig att le, det är det viktiga. Love and trust!

vårinspiration

Tumblr harmony__ | via Facebook
GETS HEALTHY (3) Tumblr 
Счастье это ... Жизнь прекрасна! Вдохновение! Living romantically ♥ | via Tumblr | Tumblr 
nu har vårem börjat blomma fram. snön smälter. fåglarna kvittrar. det finns ingen härligare känsla än början på våren och sommaren! lovely.

We were the perfect pair.

Vaknade sent idag. Så skönt att få soova länge! Gick upp och åt frukost, pratade med mamma och såg sedan på 90210. Har just fixat mig, ska snart åka iväg till stan med mamma. Ska först göra något ärende och senare åker vi till prisma för att handla mat. Efteråt ska jag inte göra annat än att läsa på prov! Har historiaprov på onsdag, har inte ännu börjat läsa så ska passa på nu. hörs!

gossip girl ♥

Nu har jag sett alla episode och avsnitt av gossip girl. Jag tycker att det är en så superduperbra serie! Man lär sig saker därifrån, man lär sig om relationer och famiilj. Gossip girl är en serie alla skulle behöva se åtminstone ett avsnitt av, det är så bra! De som inte sett på det har verkligen missat något stort!
Tumblr (28) gossip girl | Tumblr
GOSSIP | via Tumblr (100+) gossip girl | Tumblr
Tumblr_ml7e70n71h1rej6ruo1_500_large 
Ed Westwick | via Facebook - Coco Chanel - | via Tumblr
SO ARE WE GOING TO RIDE OFF INTO THE SUNSET? | via Tumblr gossip girlTumblr_mk6zo7gnz41s3r1kbo1_500_large 






lölrdagsplanerna

Steg upp väldigt tidigt idag. Packade, fixade mig och till 09 tiden förde mamma mig till kvevlax. Där plockade min modellärare upp mig och vi åkte på modeshow i jakobstad! Är nog riktigt nöjd, nästa gång kommer det väl att gå bättre. Min mamma och mommo kom dit också och tittade på. Dom är riktigt stolta över mig, känner mig glad! På hemvägen från showen åkte vi via min storasyster efter min bror. Var så skönt att få se dem igen! 
Då jag kom hem åt jag mat och nu har jag sett på gossip girl & 90210. Nu ska jag fortsätta med filmtittandet och inte göra så mycket annat ikväll. Imorgon åker jag troligen till stan med mamma och mommo och sommarshoppar lite! sounds awesome! hejs!



köpte ett par ballerinor i jakobstad också!

fredaaaag!

Skoldagen gick väl riktigt bra. Fick ut ett modersmålsprov med ett bra resultat. är nöjd! Gjorde inte  så mycket speciellt i skolan, jag var till kuratorn fjärde timmen, inget annat. Efter skolan cyklade jag till min mommo. Åt mellanmål och pratade lite. Har suttit här hemma i mitt rum nu i någa timmar och sett på gossip girl och ätit lite snacks. Nu ska Elsa och Moa komma till mig och spendera kvällen här. puss ha det bra!

superr!

Ridningen gick superbra idag! Var på riktigt bra humör under lektionen och alt gick riktigt som planerat! stolt! Efter ridningen cyklade jag och Emma hem till mig. Vi var lite på telefonerna och började sedan äta kvällsmat. Vi satt i köket ganska länge, pratade om allt möjligt. Planerade helgen och så vidare. 
Emma har just åkt hem. Jag har just pratat i telefon med Mattias, men nu ska jag höra på musik och ta det lugnt. Imorgon är det äntligen fredag! Har en ganska chill skoldag, efter skolan går jag hem och får chilla heeela kvällen. sounds perfect to me! Har inte så mycket mer att säga, later!

truly, madly, deeply.

Skoldagen har varit kul idag. Fick se ett resultat på geografiprovet, helt nöjd. Gick hem efter skolan, gjorde ett ordentligt mellanmål åt mig och såg på gossip girl. Nu ska jag byta om och sedan ska jag gå till stallet för att rida med Emma. Efteråt ska jag bar a göra läxor och se på gossip girl / 90210puss ha det bra!

wednesday!

Har varit en stressig skoldag. Hade ett praktiskt prov på huslig ekonomi, skrev ett ganska svårt religionsprov fjärde timmen...det gick som det gick. Kom också på att vi har historiaprov nästa vecka. Kan inget om historia. Tror inte jag klarar det provet, men vi får hoppas på det bästa!
Efter skolan åkte jag till Minnéa. Vi åt snacks och hade gossip girl -marathon. Vi var ute och fotade och hade riktigt kul. Var skönt att få vara med henne. Du är en person som betyder väldigt mycket för mig! 
Jag gick hem från henne, gick via stallet och hjälpte också en granne att fånga in en hund som var på rymmen. Tog ungefär 1 timme extra innan jag var hemma. är helt slut! 
Nu ska jag äta något nyttigt, se på gossip girl / 90210 och göra lite läxor. Imorgon är det torsdag, ska ta ett ridpass efter skolan någon gång. sköööönt det! godnatt, hejs!

 

I love you, try to love me back.

Skoldagen var ovanligt bra idag. Kände mig gladare än vad jag var igår i alla fall. Var på lenkki på gymnastiken och hade en vikarie på kemin, inget annat speciellt. Efter skolan cyklade/gick jag och Elsa hem till mig. Vi åt mellanmål, började sedan laga mat åt oss + åt min familj. Gjorde morotssallad, pizza och bärkräm. stolt chey! Vi hann också plugga till religionsprovet som jag skriver imorgon. usch. 

Elsa åkte hem runt 20 tiden. Har just sett ett avsnitt av gossip girl och nu ska jag plugga resten av kvällen. Ska också hinna med andra läxor och en dusch. Onsdag som gäller imorgon. Inget annat speciellt än att jag skriver provet. Kommer att tillbringa kvällen med bästa Minnéa! Japp, hörs !


har fått en hoodie från min bror, kommer dock att få fler. älskar stora och mysiga hoodies!

Everything you do is magic.

Måndag idag igen då. Skoldagen gick som den gick. Var till hälsovården andra timmen, inget annat speciellt. Efter skolan åkte jag in till stan. Gick till subway och åt, gick sedan runt i några butiker. Köpte en topp från kappahl. Klockan 16 hade jag modellskola. Gick helt okej idag, fick reda på lite mer om 27 april. berättar mera om det då det händer. 
Mamma kom efter mig, vi åkte efter min bror och sedan åkte vi hem. Nu är jag hemma, har just ätit mat och sitter atm i min säng och lyssnar på musik. Snart ska jag se på gossip girl och sedan ska jag plugga, plugga, plugga resten av kvällen. har inte alls lust, men det måste göras. Japp, jag hör av mig. hörs!


vit tröja | Kappahl - 9,95€

forever young.

Började dagen med en dusch, gick till stallet till 09.30 för att ta en ridlektion. Var lite kallare idag. Solen var inte framme. ugh. Ridlektionen gick bra, men har ett problem vid mina skulderblad som jag måste åka och kolla upp. Emma var också på lektion. Vi cyklade till mig och åt melanmål efter lektionen. Emma åkte hem ganska tidigt, jag och Julia lyssnade på musik och tog det lugntl 
Har just spelat Wii med Julia, ska nu se på 90210 och sedan börja plugga till religionsprov, som jag skriver på onsdag. usch. längtar inte alls! Jag hatar religion, jag förstår inte så mycket av det så är det också så himla tråååkigt! Jaja i alla fall, puss ha det bra!

belive in yourself.

 

I wish you where here.

Igår var det en ganska jobbig dag. Skoldagen gick ovanligt trögt och var lite deppig hela dagen. Efter skolan cyklade jag till Moa, var en stund med henne och blev lite på bättre humår då också. Senare på kvällen åkte jag, Julia och Boris till sale och köpte smått & gott. Moa och Minnéa kom hit runt 21 tiden, vi filmade, fotade och skrattade för mycket. Tack för att ni finns, ni är guldvärda! Bäddade flera kuddar, madrasser och täcken över hela golvet och somnade runt 01 tiden

Vaknade tidigt idag. Vi tog på oss onepiece och gick ut i det vackra vädret! Vi hade med kamerorna, knäppte nog några bilder. Var skönt att börja dagen med att vara ute i solen! Vi gick in, åt frukost och började sedan städa upp i mitt rum. Vi satt och talade i några timmar, sedan åkte Moa och Minnéa hem. Jag och Julia åkte till GW-gallerian för att shoppa lite. Jag köpte en tröja, glass på hesburger och en tobleronekaka på Aschan.

På hemvägen åkte vi via vår kusin Emma och stannade där i drygt en timme. Då vi kom hem åt vi mat och nu sitter jag i mitt rum. Har just varit med broschan lite, lyssnat på bra musik och städat. Snart ska jag och Julia kanske åka till Minnéa med Moa och gå ut på en powerwalk och fota lite också. ha en bra fortsatt kväll!



vet inte vad jag skulle göra utan er. Ett leende på läpparna har man alltid då man är med er! älskar er! 


Kortärmad tröja | Cubus - 9,90€

Telefonskal | Ebay - 3-4€

en fullpackad dag!

Den här torsdagen har varit så fullpackad! I skolan skrev jag ett ganska lätt geografiprov, var modell för klassen för att de skulle rita av mig och såg på film den sista timmen. chill skoldag! Efter skolan åkte jag in till stan igen. Hämtade mat från subway och gick till fotocenter och åt med Wilma. 
Gick senare till hesburger och var med Ida och Engis, dit kom också Nathalie och Jenna. awesome! Satt en lång stund där och hade riktigt roligt, måste nog göras om snart igen! hihih. Jag, Ida, Engis och Wilma gick lite på stan, sedan var jag tvungen att åka på modellskolan. 

Gick riktigt bra idag, blev sminkad och fotad. är stolt över mig själv! Har förut inte konstaterat att jag faktiskt kan bli till något riktigt bra då jag blir äldre. Känner på mig att jag kommer komma långt! Efter modellskolan kom mamma efter mig och vi åkte efter Robin och sedan åkte vi hem. Jag gick till stallet och gav mat åt hästarna, blev en kort powerwalk i den soliga vädret. snart är det sommaar! Nu sitter jag i min säng, ser på gossip girl och har ätit frukt och joghurt. Nu ska jag göra läxor och sedan börja ta natten. hörs!

←↑→↓


shine bright like a diamond.


ignorera min städande mamma i bakgrunden.

simhallen!

Började dagen ganska trögt. De tre första timmarna gick väldigt långsamt, de tre sista gick lite snabbare. Efter skolan åkte jag in till stan med två kompisar, gick sedan till simhallen med dem och hade riktigt trevligt där! hahah. På hemvägen åkte vi via botniahallen och sedan hem. 
Då jag kom hem åt jag mat och sedan startade jag datorn. Har lyssnat på musik och skypat med Mathias. Nu ska jag äta pringles och plugga, plugga, plugga till provet. Så, nu vet ni hur min kväll ser ut i alla fall! pusshej.

just at home tonight.

Dagen har sett ut som den gjort. Pluggat, pluggat, pluggat. Har knappt hunnit äta något. hehe. Har nog pluggat en hel del nu, snart ska jag skriva lite mer teori och imorgon ska jag läsa igenom allt en gång till + grammatiken. suveränt! Nu ska jag äta något, göra dom andra läxorna och packa skolväskan till imorgon. Kommer att åka till simhallen/gymmet med några kompisar efter skolan och sedan till butiken med mamma. 
godnatt fina! 


en bild jag tog i stallet häromdan!

guitar cry.

En ganska vanlig tisdag. Hade MK-test på gymnastiken, inget annat speciellt. Efter skolan gick jag hem med sällskap av Moa. Gick via stallet och hälsade på hästarna också. hihih vårfeelis. Ännu idag skiner solen högt uppe på himlen! Fåglarna kvittrar och snön smälter. VÅREN ÄR SNART HÄR! 
Då jag kom hem stekte jag ägg och rostade bröd. Nu sitter jag i sängen och har just ätit. Lyssnar atm på Cody Simpson´s & One Direction´s musik. Deras musik är så bra! härligt. texten. rösterna. aaah! Nåjaa, nu ska jag chilla en stund och sedan börja plugga, plugga, plugga resten av kvällen. Låter ju bra! Kvällens planer är spikade. haha. hörs!

bjuder!

plugga plugga plugga.

Moa kom till mig, vi pluggade till geografiprovet på terassen. Härligt väder. Våren är påväg! Man börjar få massor av vårkänslor nu! Jag åt också middag utomhus. Var väldigt skönt! Att sola redan i april är ganska skönt. 
Jag och Moa fotade en hel del, förutom att läsa till provet. Jag följde henne hem runt 18 tiden, efter det har jag sett på gossip girl och lyssnat på musik. Fortfarande lyssnar jag på musik, ska nu plugga till provet och sedan fixa något att äta. japp! Hör av mig senare!

haba haba.


ugh. så fina leénden. love this!

monday

Skönt att få sova hur länge man vill på en måndag! Härligt väder är det också. Har inga planer idag. Åker kanske ut i byn med några folks och tar det lugnt bara, måste också börja läsa till geografiprov som vi har på torsdag. Har ätit en nyttig frukost och har just klätt på mig. Ska se på gossip girl och efteråt gå ut i det soliga vädret. Tar kanske en liten powerwalk! hörs senare! 



Mina fina vänner Elsa och Moa. Vet inte vad jag skulle göra utan er! ♥


dagens frukost.

sommaren skulle få komma! ♣

sofiaoster.blogg.se

Jag har den här bloggen tillfälligt här, p.g.a att min bloggsida soclog.se inte funkar som den ska. Ni kommer få läsa om min vardag, mina vänner, om skolan, om mitt liv helt enkelt. Jag trivs på hästryggen, i stan, bakom kameran, med pojkvännen och med släkten. Saker jag gärna gör är att mysa och ta det lugnt. enjoy it!

RSS 2.0