närpes ♦

Igår kväll var jag till påskbrasan själv. Cyklade dit och spenderade tiden med mina härliga kompisar! Cyklade efteråt till Minnéa och packade hennes saker och cyklade sedan till mig i mörkret. Vi skrattade och hade jättekul! Minnéa spenderade natten här, men var tvungen att åka tidigt idag. Familjen åkte till Närpes för att fira min småkusin Jenny, grattis! 
Vi var där i några timmar, spelade spel, åt gott och diskuterade allt möjligt. Har just kommit hem, har städat upp ltie och varit ute och fotograferat också. Nu ska jag läsa några bloggar och senare kolla på gossip girl. Ikväll ska jag se på filmen One direction - The only way is up och på ponnyakuten. Blir en chill söndagskväll med film och mys. Skönt att vara ledig imorgon också! hörs!




telefonkvalité.


ibland är ni det ända jag behöver för att vara glad.

Började dagen med frukost, tog det lugnt och bestämde mig sedan för att gå ut och gå med mina finaste vänner Elsa och Moa. Har gått igenom hela veikars med dem och haft jättekul! Sällskapade också Elsas lillasyster då hon påskade. Fick nog smått godis vi också! hihih, nomnom. 
Har just kommit hem, gick hela vägen. Så har i stort sätt bara gått runt i byn idag med fint sällskap! Snart ska vi äta mat, senare ska jag åka till påskbrasan här i skatila runt 18 tidenawesome! Har inte mera att säga nu, ha en trevlig fortsatt påsk! laterr!

Tumblr_mkh2zh3g451s0497uo1_500_large
♥ ♥ 
486145_454005414677689_1546480259_n_large

rekommenderar verkligen Cody Simpson´s musik! Den är superbra. Han är ganska snygg också.
 hihih. hot. handsome. georgeus. sexy. sweet.

häääääärligt.

Började dagen med ett ordentligt ridpass. Gick väldigt bra, uppnådde ett mål jag försökt på länge. är stolt över mig själv! Efteråt gjorde jag inte så mycket, var med Julia och chillade. Julia har just åkt hem, jag sitter i en nybäddad säng och ska nu dammsuga rummet. Sedan belönar jag mig själv med gossip girl och något gott att äta! 
Vi brukar inte göra så mycket speciellt på påsk, ska bara ta det lugnt ikväll och vara hemma med familjen. Imorgon ska jag säkert ut och påska med några folk. Det blir man aldrig för stor för! hahaha ojnää. Senare mot kvällskvisten ska ja till påskbrasan i skatila med några vänner. sounds awesome to me!



√ påsklov!

Kunde inte uppdatera bloggen igår, var inte på datorn alls. Var istället på modellskola och på kalas i smedsby! Åt också med familjen på McDonald´s och handlade mat. Julia kom också till oss och spenderade natten här. Idag vaknade jag väldigt tidigt, fixade mig och cyklade till skolan. härlig känsla! Var inte så kallt heller, våren är på väg! 
Var en lite annorlunda skoldag idag. Var på stafettuttagningar med Elsa de två första timmarna, fick göra lite vad vi ville på teckning och på geografin fick vi ut förhör och såg på film. Är väldigt nöjd med resultatet på förhöret, fullpott! 


usch, bilden ör suddig, jag vet,  men nu får ni nöja er med detta.



Var så skönt väder att cykla i idag, solen sken och kallt var det inte heller! Gick in till min mommo efter skolan ocså, åt en god skinkpaj och pratade. Cyklade hem och spelade musik på hög volym och dansade lite för mig själv. Familjen kom hem och nu sitter jag i rummet, har just ätit mat och ska nu se på gossip girl och ta det lugnt.
Skulle egentligen ha följt med Julia till ratsastuskeskus, men det blev inte av. Fick äntligen påsklov idag också. GLAD PÅSK! Så skönt att vara ledig från skolan några dagar extra. Behöver en paus! ha det bra, hörs!

A smile can hide a million tears.

Den här dagen skulle kunnat vara bättre, men helt okej ändå. Var väldigt skönt att gå hem efter skolan med härlig musik i öronen och ett underbart väder! Gick via min mommo och pratade en stund, kom hem och fixade en ordentlig måltid åt mig! namnam. Nu skulle jag egentligen vara tvungen att läsa på prov, men jag ska se ett avsnitt av gossip girl före. Har inte så svårt med modersmål, men ska nog gå igenom grammatik och teori några gånger för det. hörs!


 
veckans instagrambilder. Följ mig gärna! instagram : soofiia1


första cykelturen 2013!

Var en helt okej måndag...var på dåligt humör de 3 sista timmarna, men allt är okej nu! Efter skolan gick jag till min saknade vän Minnéa, talade en stund och hade riktigt kul. Gick sedan till mig, åt lite mat och gick till stallet för att rida. Gick riktigt bra, alltid kul att lära sina kompisar rida! hahah. Efter ridningen följde jag Minnéa en bit, tog cykeln. Väldigt uppfriskande och skönt att cykla första gången 2013! känner mig stolt! Det var dock lite kallt också, men jag överlevde.
Moa joinade oss också en bit, diskuterade allt mellan himmel och jord. älskar er! Nu då jag kommit hem har jag gjort i ordning ett ordentligt kvällsmål och sitter atm i sängen och chattar. Ska snart plugga modersmål, för att vi har prov på onsdag och har inte läst så mycket ännu. Imorgon ska jag gå hem med det samma efter skolan och ska då plugga hela kvällen. Riktigt awesome! usch. Vill inte ha prov, provveckorna har börjat! Japp, nu ska jag plugga, godnatt, puss!

monday!

Gjorde mig i ordning för skolan tidigt. Mamma skjutsade mig till bussen, väntade i ca. en halv timme. Väldigt kallt! Sitter just nu i bussen och kommer snart till skolan. Ha en bra dag! puss&kram!

~ får inte bild uppladdad. ~

healthy

Jag och Moa fixade till varsin fruktsallad med grädde och såg på TV. Provade lite kläder också, hihih. Jag följde Moa hem en bit, var faktiskt ganska uppfriskande att gå i mörkret och få frisk luft med sin bästis! Nu ska jag kolla gossip girl och börja fixa skolsakerna till imorgon. Ska också vara duktig och dammsuga i rummet + byta lakan ikväll. 
Måndag som gäller imorgon! Kommer att tillbringa dagen med Minnéa efter skolan. Har saknat dig så mycket! Skoldagen består av slöjd x3, matematik, religion och studie. Helt chill dag alltså. godnatt finisar!


     
Dagens fina väder och en "dålig kvalité"-bild av min outfit.

mys ft.Moa

Ligger just nu i sängen och har sett på filmen LOL med min finaste vän Moa. Var väldigt skönt att vara ut på en powerwalk tho. Nu ska vi fixa något riktigt gott att äta och senare se på ponnyakutenhörs!

It´s not just you, it hurts me too.

Vaknade sent idag. Var en ganska seg morgon. Fräschte upp mig och åt frukost. Chillade sedan lite med Julia och såg resten av filmen Taken. Helt okej film, lite läskig dock! Julia åkte hem runt 14 tiden, jag såg på filmen So Undercover, som är superbra! Rekommenderas!
Nu ska jag inte lata mig inomhus, utan gå ut i det här fina vädret istället. Ska ta med kameran och gå på en powerwalk med härlig musik i öronen. härligt! Hör av mig senare!

öjberget

Vaknade runt 10 tiden idag. Åt frukost, fixade mig, packade och åkte iväg till öjberget med Emma & Julia. Vi åkte slalom i några timmar med Lukas, Mathias & Elias. grymt kul! Tog också några pauser för att vila och chilla i caféterian. På hemvägen åkte vi via Amanda för att kolla hennes nya lägenhet och efter min bror till Kvevlax. 
Då vi kom hem åt vi mat, sedan var jag en stund med storebror och såg på Utmanad som min kompis Petter var med i. Du var jätteduktig! Grattis! Efteråt såg jag på förra avsnittet av ponnyakuten och ska nu se på gossip girl och senare se på filmen Taken med Julia. Får se om vi också skypar med några pojkar senare. Later!

 

skypee.

I stan hade jag jättetrevligt med Elsa. Vi åt på subway som jag redan sa och gick runt i butiker. Gick på modellkurs, gick bra idag! Testade olika kläder osv. Efteråt åkte vi till smedsby och sedan till min mommo och åt mat. Gick sedan hem med Julia och nu har jag skypat hela kvällen med några pojkar. Ska inte göra så mycket mer ikväll, men imorgon ska jag till öjberget med Julia och några pojkar. chill! Kommer väl vara där i några timmar. Har inte något mer att säga. godnatt!
 ~ 

FREDAG

Hade en ganska stressig morgon. Hann till skolan i tid, började med matematik och nu sitter vi i datasalen och har gjort ett ungdomstest. Nästa timme har vi modersmål och sedan musik. Efter skolan ska jag in till stan med finaste Elsa. Ska gå runt i några butiker och sedan gå på subway och äta. Åker på modellkurs också senare runt 16 tiden. Runt kvällskvisten kommer min halvsyster till oss och hon kommer att vara hos oss över helgen. härligt med fredag! hörs ikväll!

Pm3zixb_large

we♥it.

den ända du måste tro på är dig själv ♥

Tumblr_mk07rj35ck1s8fjwro4_500_large

torsdag.

Hann inte uppdatera något igår, jag var hos finaste Elin hela dagen. Kom hem först runt 23 tiden. Hade en super härlig kväll med henne, lyssnade på musik, pratade, dansade etc. En dag som måste göras om! Innan jag kom hem åkte vi till stan och tankade till min storebror. Då jag kom hem åt jag frukt och läste en tidning.
Idag har skoldagen varit bra, gick igenom provsidor på modersmål, jobbade med lera på teckning och såg på film på biologi/geografi. Chill dag! Åkte till bästa Moa efter skolan. Såg på Eva & Adam, åt sallad, fixade frisyrer etc. awesome! Jag var duktig och gick hem därifrån.
Nu är jag hemma, ska snart fixa något gott att äta och senare ska jag se på film. Har också en stor läxhög som ska göras till imorgon. ugh säger jag bara! Måste också snart börja läsa på modersmålsprov, har provet på onsdag. hörs!



When I say I love you, please belive it. 
When i say forever, I mean I´ll never leave you.

an ordinary tuesday

Har varit på lite sämre humör idag, åkte till simhallen på gymnastiken och fick broschyren till klassringarna igen. Efter skolan steg jag av hos Madde. Vi har inte gjort så mycket, atm sitter vi i hennes rum och lyssnar på one direction. Då mamma kommer efter mig, följer Madde med till oss. Vet inte om vi ska rida eller bara vara hemma hos mig, kanske se på någon film eller något. Har inte något mer att säga, höres!
Ddde6af12c68db6275ef2b816dd9d1e4_large
#yolo #swag #want #summer

monday night

Efter skolan gjorde jag i ordning ett fruktfat och några smörgåsar till mig. Julia kom hit, vi filmade några videos och hjälpte till att laga mat. Åt tortillas med familjen, riktigt gott! Efter maten gjorde vi inte så mycket, nu sitter vi i rummet. Har just druckit varm oboy och vilat. Ska snart se på gossip girl och Julia åker väl hem sedan. Innan jag tar natten ska jag göra läxor, fräscha upp mig och städa upp i rummet. hörs!


follow me on instagram : soofiia1

en del av min släkt.

i skolan

Atm sitter min klass i datasalen och har tränat matte. Vi får vara fritt en stund nu i slutet. Nästa timme har vi religion och sista timmen har vi studie. Efter skolan åker jag väl hem, ska äta tortillas med familjen ikväll. superkul! 
Har inte något mer att säga, ha en bra dag! pusshej.
Jawpgvq_large

weheartit

norrsken

Var och handlade med mamma, fick hem lite allt möjligt. Åkte sedan efter lillasyster och hennes kompisar från smedsby och åkte hem. Gick direkt till min mommo, där min morbror och hans nyblivna fru på bröllopsfest och firade också Anders! härligt! Var jättetrevligt att se en del av släkten och få umgås. 
Runt 21 tiden gick vi ut, såg på norrskenet. Har aldrig förr sett det, men nu såg jag det. Och jag säger att jag är glad för det också, så vackert! 
Nu sitter jag hemma. Är ganska trött. ugh. Imorgon är det måndag, har nog varit lite taggad inför skolan, men har ingen aning om varför. Ska åka hem efteråt och Julia kommer hit över kvällen. Nu ska jag göra läxor, läsa bloggar och så småning om ta natten. hörs!


mys

Vaknade ganska sent idag. Åt frukost, tog på mig min onepiece och satte mig med lillasyster och spelade Wii. Nu sitter jag i mitt rum och latar mig. Har just ätit glass, men ska snart hoppa i en snabb dusch. Har inte några speciella planer nu, men senare runt 16 tiden ska jag och mamma åka till prisma för att handla lite smått, sedan ungefär 18.30 ska vi på fest. härligt!
Kommer kanske att se på någon film, eller bara mysa nu före. Ska också gå ut i det vackra vädret! Ha en bra söndag, höres!


hahah, vår katt Gustav gillar att klättra hööögt!

3 words, 8 letters. say it and I´m yours.

 Har inte så mycket att säga. Är inte alls på humör. Jag menar varför litar ingen på mig? Varför kan man inte få visa vad man kan? Just nu är det ingenting jag vill ha, förutom tillit från mina föräldrar. Japp.
Var på fest hos min fina vän Minnéa som sagt. Hade riktigt trevligt! Åt snacks, hade sanning & kånka, ryska posten, var ute i mörkret etc. Hade helt glömt bort hur de där människorna faktiskt kan göra mig glad så lätt. Man ler så fort de säger ens namn. jappjapp, ska sluta skriva ut mina känslor här. Nu ska jag läsa några bloggar, se på film och mysa. godnatt i förväg!

Har funderat på att göra en till blogg där jag skulle skriva om vad jag tycker och tänker om saker, vad tycker ni? 

belive in your dreams.

Deen här dagen har börjat så bra! Har åkt till öjberget med Elsa. Det var jättekul, fick med oss ett jättetrevlig väder också! Var där i några timmar, åt lite smått vi hade med också. Vi åkte hem runt 16 tiden, vi åkte via prisma och sedan hem.
Nu sitter jag hemma, ska snart äta mat och sedan skjutstar mamma mig till Moa och därifrån går vi till Minnéa, för att hon fyllde år igår. Grattis ännu en gång sötnos! Kalaset håller på till 22 tiden, då ska jag se på en film och mysa för mig själv. Ska snart fixa mig, hörs!

When memories hit you, it hurts like fuck.

Tumblr_mjpyre6xgw1rb8dggo1_500_large

~ Livet är som en labyrint, Du måste gå fel flera gånger för att hitta rätt. ~


Har just kommit hem från min fina vän Elsa. Vi hade jättekul! Hade glömt hur kul det var att vara med dig, puss! Vi kollade igenom gamla brev vi skickat till varandra då vi var mindre och lackade naglarna, pratade om allt mellan himmel och jord. Så trevligt!
Nu sitter jag hemma i mitt rum. Ska se en film och mysa för mig själv ikväll. hahah. Imorgon sticker jag, mamma, syster, Boris och Elsa till öjberget för att åka slalom! härligt! tagga. tagga. tagga. stay strong!

torsdag - fredag

Igår efter skolan åkte jag till bästa Wilma. Åt en god sallad hennes pappa gjort och åkte till handeln och köpte smått & gott att äta. Vi såg på filmen Röjar Ralf, som faktiskt var riktigt bra. Pratade, åt etc. Hade jättetrevligt! Spenderade också natten där, åkte idag till skolan därifrån och hade en riktigt chill dag! 
Efter skolan idag åkte jag in till stan, åt på arnold´s och gick runt i några butiker. Gick sedan ner till vasaesplanaden på modellkurs. Det gick superbra idag! Hon fotade mig och gav mig lite information. Nu sitter jag hemma, ska troligtvis åka till bästa Elsa ikväll, kommer vara där en stund. awesome! 
IT´S FRIDAY EVERYBODY!

Boy-couple-girl-love-separate-with-comma-favim-com-213171_large

sweet dreams!

486095_177209979093549_731413598_n_large

What if I don´t like it this way?



Start where you are.
Use what you have.
Do what you can.

wednesday.

Idag är jag på jättebra humör! Hade en riktigt bra skoldag också. Fint väder hela dagen och fint sällskap. Fick ut ett engelskaförhör idag dock. Är nöjd med mitt vitsord! På huslig ekonomin hade vi teori om "miljövänligt" som var ganska intressant. 
Efter skolan gick jag hem. Var lite kallt, men solen värmde mycket! härligt! Då jag kom hem åt jag riktigt mycket mellanmål och började se avsnitt av gossip girl som jag just sett klart. Mamma och storebror var också så snälla så de kom hem med pizza från Mamma Mia pizzeriansupergott! 
Resten av kvällen måste jag plugga, plugga, plugga och plugga. Imorgon har vi ett stort förhör på Akrikas länder. awesome. ugh. har inte ork. Japp, finaste Moa kommer kanske till mig senare mot kvällskvisten och pluggar tillsammans med mig. stay tuned!

dagens underbara väder!

A smile is the prettiest thing a girl can wear!

summer, please hurry up.

Tumblr_mjk6rnferv1s1nztuo1_500_large

summer. M. loves fashion

summer | Tumblr Alex Ivy Brand

Facebook Hairstyles and Beauty Tips | 23/1029 | | Hairstyles, Beauty Tips, Tutorials and Pictures |

Tumblr_mjijgru4j31s7spx9o1_400_large

Swim_couples_love_water-f7aa4f48c8b408a8e991b14b42b98af5_h_large

chill

Skoldagen gick jättebra. Fick dansa zumba på gympan, och hade det chill på fysiken. Efter skolan skulle jag ju egentligen åkt på modellkurs, men min lärare var tvungen att flytta det till fredag. Istället åkte jag till prisma med mamma och handlade mat. Såg några kända personer där, heheh. Jag fick en ny mascara med mig hem. Har chattat ikväll, latat mig. Inte alls gjort något speciellt. Ska nu se på gossip girl och planera morgondagen. Ni får höra mer om det senare, hörs!
 

måndag igen då.

Skoldagen var snabb, fick se poängen av matteprovet, men hade annars vanliga timmar. Efter skolan steg jag av hos Madde, där vi åt mat och såg på TV. Boris kom efter oss och vi åkte hem till mig, åt lite smått och tog på oss ridkläderna. Gick till stallet runt 18 tiden och kom hem 20 tiden. Så skönt med ett ordentligt ridpass då man inte ridit på länge!
Madde har just åkt hem, nu sitter jag i min säng i min supersköna onepiece och nördar kik ( soofiia1 ). Ska snart hoppa i duschen och sedan ska jag se på TV en stund. Ska också göra någora läxor. Imorgon efter skolan ska jag på modellkurs, vi ska ta några photoshoots till en broschyr. Så blir uppdatering först senare. godnatt i förväg!

"it´s all about you when the music makes you move"

Kalaset var riktigt trevligt. Kollade på melodifestivalen igår också, Robin Stjernberg vann. Vaknade ganska sent idag, åt frukost och fixade mig. Nu sitter jag ensam hemma med Julia och ska väl se klart filmen Flicka 3 eftersom att vi inte hann se hela igår. Åker inte och åker slalom idag, så stannar hemma och går kanske till stallet och rider! Har inte så mycket att säga, ikväll kommer några fler gäster på kalas. Ska också hinna ut på en powerwalk idag. hörs!


fotograf : lillasyster.

good.night


#happy #smile #live #my #life

photoshoots

Idag började jag dagen med en ordentlig frukost och en varm och skön dusch. Var ute på en härlig powerwalk med Julia också. Är så grymt fint väder idag! Julia & Julia fyllde tidigare i veckan, så idag har vi haft kalas för dem med smått & gott att äta och fint folk. Några personer är fortfarande här dock.
Julia har fottat mig utomhus i det underbara vädret! Är ganska nöjd med bilderna, kommer sätta upp några lite då och då. 
Nu ska jag se en film med Julia. Lyssna på musik. Umgås med allt folk som är här osv. Ska kanske till Öjberget och åka slalom imorgon med några familjemedlemmar, om inte är jag hemma hela dagen tror jag. Får se om jag rider eller något. hörs!


~ What doesn´t kill you makes you stronger. ~

so f*cking awesome!

Har inte varit en vanlig skoldag idag. Vi åkte ju till Parra för att åka slalom/längdskidor/snowboard. Själv åkte jag slalom första gången i mitt liv. Känner mig så stolt! Åkte i alla backar. hahah. Tror jag ska börja åka slalom varje vinter nu. Efter skolan åkte jag till finaste Elin. Vi hade en jättetrevlig bussresa hemåt. Hos henne åt vi mat, skrattade väldigt mycket och chattade. Sminkade oss och fotade. Var ute på en härlig powerwalk. Nu sitter jag hemma, ska snart ta något att äta och sedan se på film. ha det bra, hörs!
Tumblr_mjcz8medn81rkchmwo1_400_large

slalom.

Jag åkte till butiken med mamma, Boris och syster. Fick hem lite godis och ett par hörlurar till min telefon. Resten av kvällen har jag chillat och sett på gossip girl. Ska snart gå och göra i ordning något att äta och sedan bara vila. Har inga läxor till imorgon, för att vi har skiddag! Sjuorna ska åka till Parra och åka slalom/skida. Jag har aldrig åkt slalom förut, så ska testa på det! 
Vi kommer väl att vara där hela skoldagen. Tagga, tagga, tagga! Kommer kanske att mobilblogga eller något liknande. Efter skolan åker jag till bästa Elin (som dock skrev ett vackert inlägg här nedanför). Kommer bli så kul! Har längtat hela veckan. heheh. Ska väl prata, försöka göra egen sockerdricka osv. härligt! Ha en bra fortsatt kväll, hejs!


jy hahah, bjuder. YOLO!

sofiaenåvteidebästa<3

hej,
Elin häär! ;)
 
tänkt bara säg att sofia,moa, elsa, wilma å matilda e bäst, älskar er bryydar!
sko kuna skriv hundra saker om er varje, men he sko vaar så långt! ;))<3
 
meen peace ouuut!<3
ps. soofiaa, hoppas itt he gjord nå att ja blogga tii deej!<3333 :*
 
 
 
hitta ingen  bild på matildasötis, men hon e längst bort me vit tröjaa! ;))<3
 
mina sötisaar :*
 
// ELINN! ;)<3

tuesday.

Har varit riktigt glad idag. Dansade zumba idag igen och skrev ett ganska lätt matteprov första timmen. Skoldagen var riktigt awesome idag! Efter skolan gick jag hem i det här underbara vädret! Det är så skönt att se solen lysa så starkt på himlen! underbart. Jag gick in via mommo och åt lite mellanmål, pratade och tog det lugnt. Nu sitter jag hemma, ska snart äta mat och sedan åker jag väl till butiken med min mamma. Annars åker jag på innebandy till lågstadiet! ha en bra dag!
Tumblr_mcnzfctse11r7769mo1_500_large

är jätteglad av mig nu för tiden. vet inte alls varför, men det känns som att något riktigt bra håller på att börja!

barnkalas!

hej på er!
Skoldagen gick snabbt. På åttornas och niornas rast dansade jag zumba med Elsa. Efter skolan gick jag och Moa hem till henne och vilade. Min mamma kom efter mig och henne, vi åkte hem och pluggade lite på matte, eftersom att vi har prov imorgon. Just nu vaktar vi min lillasysters barnkalas. Det går lite villt till! hahah. Vi ska vakta dem en liten stund till, senare ska vi plugga matte resten av kvällen. Det är i princip det ända jag ska göra ikväll. hadebra!


gratz little sis.

Only God can judge me.



If you´re going to say something negative, don´t say anything at all.

tisdag.

Skoldagen har varit bra. Hade gympa med tillvalseleverna från nian, dansade harlem shake i slutet och det var f*cking awesome! Skrev också ett lätt förhör på engelska. Efter skolan gick jag och Moa hem till henne, dram varm oboý och åt saltade kex. Mamii kom efter mig och nu är jag hemma. Nu ska jag äta mat och senare se lite gossip girl. Ikväll ska jag dock baka cupcakes och städa lite i huset. najsnajs. Vi höres senare!

min finaste vän Wilmaälskar dig!

Everything´s going to be OK, just not today.

Skoldagen var OK för att vara måndag. Alla timmar gick ganska snabbt. Var skönt att få se alla igen! Efter skolan åkte jag till Moa, där vi läste lite på engelska och åt. Vi gick sedan till mig. Vi har gjort det vi brukar göra, fotat, druckit smoothie och dock läst på engelska, för att vi har ett stort förhör imorgon. Wish me luck! Har varit skönt att spendera hela kvällen med dig Moapuss, älskar dej! 
Nu ska jag se lite på gossip girl och skriva ner några engelskaord. Ska senare packa gympaväskan och ta det lugnt. Imorgon är det tisdag och jag ska hem efter skolan, för att baka några cupcakes till min lillasysters barnkalas. hihih, sött. uppdatering kommer senare!

jag och min fina vän Cicci!

I´m not perfect, You´re not perfect, BUT we´re perfect together.



There´s no trick...just be yourself.

drink pepsi, be sexy.

Gårkvällen var jättelyckad! Tackvare mina söta vänner Moa, Elsa & Wilma. Vi hade jättekul, såg på disney channel, åt gott och skrattade mycket. Tack för en underbar kväll tjejer! Wilma spenderade ju natten här. Vi chattade och såg på tv senare på kvällen/natten. 
    

    
Idag åt vi först frukost, fixade oss och åkte till stenhaga med mamma och storebror. Wilma åkte hem därifrån, då vi handlat klart åkte vi in till stan för att åka till carlings. Jag fick med mig deodorant, rengöringsdukar och ett par Dr.Denim jenasså glad, tack mamma! 
Nu sitter jag hemma och vilar. Ska snart se på gossip girl och också fixa till ett nyttigt fruktfat åt mig. Ska bara vara hemma resten av kvällen, jag ska gå till stallet, men inte mycket mer. pusshej!


glad chey.




Dr.Denim jeans - Carlings 45.00€

hah gaayyyy

ta inte rubriken seriöst. Jag gick i duschen efter att jag sett några avsnitt av gossip girl. Sedan dammsugade jag rummet och hallen, stooolt! Bästa Wilma kom senare till mig, hon ska spendera natten här. Vi har inte allt gjort något ännu, men snart ska vi göra i ordning varma smörgåsar och se på TV. Saknade Elsa kommer också att komma hit en stund. Då hon åkt hem ska jag och Wilma se på "Röjar Ralf"hörs!

godmorgon!

Idag vaknade jag sent. Jag var uppe halva natten också. Men skönt var det att få sova så länge! Är just nu ensam hemma. Har inte så mycket att göra. Ska snart klä på mig något och kanske gå ut. Före ska jag se på gossip girl och chatta lite. later!


Elin Järf. Idag fyller du 14 år. Jag älskar dig, du betyder allt för mig. Du finns alltid där för mig och jag kan inte sluta tänka på dig. Tack för att du finns! puss älskar dej!

evening

Saknade Cicci kom till mig, vi hade det jättetrevligt och chattade, såg på musikvideor och gick till stallet med de två mindre flickorna. så roligt! Då hon åkt hem såg jag några avsnitt av 90210 och åt lite smått. Nu har jag bara suttit i sängen och funderat...funderat över hur tonåringar kan ha så komplicerade liv ibland? Jag tycker det är helt ofattbart att ett barn kan ha så många problem med familj, vänner, pojkar etc. Jag tycker det är för mycket!
Har inte mycket mer att säga, imorgon ska jag vara hemma. Inte göra någonting. Går kanske till stallet för att rida, det är det ända som känns rätt just nu. Att få sitta uppe på hästryggen och bara njuta. härligt! Japp, ska fortsätta nu. Ska kanske göra i ordning ett kollage med olika kändisar. Ska också snart göra ett collage av mina närmaste! puss&kram!
~

georgeus



Tumblr_mipj5pyamu1revaqko1_500_large

Tumblr_mizbsekulc1rwkj3do1_500_large

Tumblr_mip23h0lgo1qd41g8o1_r2_500_large

uuh. they´re so hot!

YOU CAN CHANGE YOUR STATUS. - BUT NOT YOUR HEART!

Fredag idag då, skulle egentligen ha åkt på modellkurs, men det blev ändrat. Så istället ska jag vara hemma och vakta Julia Julia i några timmar...awesome! Ska väl baka och senare kommer Cicci Ia hit en stund. Har inte så mycket att säga nu, det är 1 mars idag också. Min fina släkting Jonathan fyller år, grattis! Jag tror jag tar och ser på 90210 nu och äter något senare, hörs!



541364_4703276852592_1245812928_n_large

mhm...

sofiaoster.blogg.se

Jag har den här bloggen tillfälligt här, p.g.a att min bloggsida soclog.se inte funkar som den ska. Ni kommer få läsa om min vardag, mina vänner, om skolan, om mitt liv helt enkelt. Jag trivs på hästryggen, i stan, bakom kameran, med pojkvännen och med släkten. Saker jag gärna gör är att mysa och ta det lugnt. enjoy it!

RSS 2.0