"What doesn´t kill You, makes You stronger."

Ridningen gick superbra idag! Hade en positiv känsla hela tiden, jag kände mig bra igen! Jag trivs verkligen på hästryggen. Jag känner mig glad. Det känns som att ingenting är fel. Fast man har en hel del bakom sig. Efter ridningen åt jag ett jättestort och nyttigt mål! Startade one direction musik och sitter nu och tänker på allt från a-ö. Fattar ibland inte hur folk kan bete sig som vissa gör?!
Nu ska jag se på 90210, göra läxor och sedan ta en dusch. Äntligen fredag imorgon också! Mina favoritbrudar kommer till mig efter skolan, vi ska ha tjejkväll och ha världens bästa 1 februaridag! godnatt.

en sommaroutfit jag vill använda så fort det blir sommar!

I´m a star.

Skoldagen var okej, klassen muntrade upp mig! Åkte till Moa efter skolan, vi lyssnade på musik och åt rostade bröd. hihih, gott. Nu sitter jag hemma och chattar med broschan. Ska snart äta mat och sedan ska jag byta om och gå till stallet för att rida! Har inte ridit på länge, så kommer vara skönt att få rida igen! 
Annars ska jag väl skypa med sötaste Wilma ikväll och lyssna på musik. chill! Måste gå, höres!

you may think I´m a fool, but i´m fearless.

spread the love Ailsa Osborne
teenager | Tumblr Chiusa nel mio sogno ∞
Pic-Upload.de - tumblr_med3uv9v681rln8vao1_500.png Facebook
cute ღ One Diraction ღ
Marina Fernandes † Provence Mon Amour



godnatt fina!

T Ä V L I N G

Är med i en tävling om att vinna en USA-bikini. Har velat ha en sådan länge, har bara inte tänkt på att köpa. Blir väldigt glad om jag vinner, delta du också! HÄR! Tävlingen avslutas idag, men ni hinner nog ännu delta! Fast man inte har blogg kan man också delta, bara att gå in och kolla, höres!

city


Skoldagen var fullständigt bättre än igår! Gjorde god mat på huslig ekonomi, planerade med klassen och böt skåp med Elsa, så nu har jag övre skåp. Efter skolan åkte jag in till stan, Wilma joinade mig också, vi gick till Citymarket, till hesburger och hade kul och åt. Dock gick vi till arnold´s för att ta hem varsin donits. hihih. Var också till h&m och köpte en ny topp till sommaren. VILL. HA. SOMMAR. NU.

Åkte sedan på modellkurs, hon verkade riktigt nöjd med mig idag. Vi tog photo-shoots och tränade. Mamma plockade upp mig efter jobbet, åkte till K-rauta och sedan till sko-extra för att köpa nya skor till mig. Nu sitter jag hemma och har just gjort läxor. Nu ska jag se på 90210 och fota, höres!


hihih.

topp | hm - 5,00 €

skor | extra - 39,90 €


ni gjorde min dag!

Åkte till simhallen @ Elsa & Moa då. Vi simmade och skrattade, hade skitkul! Vi var dock till hesburger innan vi åkte hem. Är nu hemma och helt slut! Ska göra några fler läxor och lyssna på musik. Sedan städa upp lite i rummet, ska försöka ta en tidig natt än 23-24 tiden också! hihih. Nåja, imorgon onsdag, åker på modellkurs efter skolan, så ni får uppdatering först efter det. godnatt!

hihih, jag sover med ett spiderman-lakan, tyckte det var så snyggt så därför! hahah.

simhallen

Hello fokes! Skoldagen gick trögt, skrinnade på gymnastiken och hade en jättesnäll vikarie, för att Sonja var sjuk. Åkte in till Moa efter skolan, åt joghurt och stekt ägg, pratade osv. Sitter nu hemma i min säng och väntar på att maten ska bli klar. Efter maten kommer väl Moa & Elsa och plockar upp mig så åker vi till simhallen en stund. awesome! Hihih, vi äter väl också på hesburger/cafeét där. Nåja, nu packa och sedan sticker jag, höres!

trollolo!

for the first time.


blåbärsjoghurt, banan, frusna bär och naturelljoghurt = jättegod smoothie!
Min dag har varit helt okej, hade två oförberedda förhör idag. Gick inte så bra...men jag klarar mig! Åkte till Minnéa efter skolan, bakade chokladmuffins och pratade. Gick hem i det här snöovädret och har ätit mat och fixat den här smoothien här ovanför! 

Nu ska jag ha gossip girl 90210-marathon och sedan bara mysa och ta det lugnt. Känner att någon huvudvärk håller på att komma fram, vill inte bli sjuk! I alla fall, imorgon är det tisdag. Vi ska skrinna på gymnastiken och efter skolan åker jag troligen till bästa Elin och spenderar kvällen där, osäkert ännu. Har inte lust med skolan imorgon, skulle hellre vara hemma och tänka. hahah. Jo, höres!

Dagens outfit 
oversize tröja - kappahl | topp - gina tricot | leggings - kappahl (?) + mina älskade converse

that´s the truth

67924_496551637055489_496221696_n_large

ögongodis?

Tumblr_mbixo18eza1qmf38po1_500_large
his eyes. ugh.
Whatsapp guy´s? Har varit hos Minnéa ikväll, såg på 90210 och pratade. Gick hem därifrån och åt mat då jag kom hem. Har spenderat resten av kvällen framför tv och kollat Bulldog Ponnyakutenhihih! Nu chattar jag och lyssnar till one direction - irresistible och nördar weit
Snart ska jag äta något, borsta tänderna och göra mig färdig för morgondagen. Morgondagens planer : skola (3x textil, matematik, religion & studie), åker till Minnéa efter skolan och sedan på kvällen till stallet.
Så nu vet ni lite mera, godnatt! 
Tumblr_mhau62edzw1rytvt7o1_500_large
their eyes, asdfghjk! georgeus. wanting. to. meet. ém. 

you light up my world like nobody else.

I ♥ Fashion girly | Tumblr
Raylee: Australia Day WHATEVER
Statigram – Instagram webviewer ∞ it's like a dark paradise
ska åka till USA med min bästis Wilma om några år.

söndag.

Vaknade runt 11 tiden idag, åt en rejäl frukost och gick sedan i duschen. Nu är jag påväg till Minmea och ska vara där några timmar! Senare ikväll har jag inga planer, ska väl bara se på gossip girl och mysa. ska också gå till stallet senare, vi höres!

fuck you.

yfchccghcjÅkte till Närpes idag då som sagt. Där gick vi runt och tittade och 

fuck you.

yfchccghcjÅkte till Närpes idag då som sagt. Där gick vi runt och tittade och 

fuck you.

förlåt för så många "fuck you" inlägg här nedanför, min älskade bror tog min dator...Åkte ju som sagt till Närpes för att kolla på broschans lägenhet och titta på då han var på logistik. Var kul att få se vad han håller på med på dagarna! Åt mat där och var med honom, älskar dig broschaan!
Åkte hem därifrån och åkte via prisma för att handla mat, åkte sedan hem och böt lakan i 3 sängar och åt plättaromnom! Mamma förde mig till sötis till 18 tiden, såg på filmerna Knight and day & 127 hourspuss sötnos!
Nu sitter jag hemma och har just sett på Ice Age 3 med familjen och ätit snacks. Ska snart äta något och sedan borsta tänderna och ta natten. Har inga planer för imorgon, är kanske med Minnéa, vi får se. Godnatt!

S by S.

Varit på kalas, pratat, fotat, ätit tårta etc. Sitter nu hemma och har kollat 2 gossip girl
avsnitt och druckit varm choklad! Nu ska jag äta något smått och sedan börja tvätta tädnerna och ta natten, morgondagen är dock planerad. Ska troligen först till Närpes på öppet hus till min storebrors skola och sedan på kvällen ska jag till sötislängtarr! Vi hööres imr, godnatt!
1359143855957151_large
borde följa den här texten...

finally friday!

Hade det jättekul hos Wilma, känns som hemma då jag är där! Vi gick och sov ganska sent, men vi orkade oss upp i morse i alla fall. Skoldagen gick trööögt, somnade på historian, heheh! Efter skolan åkte jag till Moa en stund, hon lockade mitt hår och vi skrattade och hade kul! Nu sitter jag mätt och belåten i min säng, ska fixa mig nu och sedan åka iväg på kalas till min faddergrattis! Blir uppdatering där eller senare, hejs!

söötast!

södra vallgrund.

Skoldagen gick snabbt, skrev en saga på modersmål, ritade på teckning och såg på film på biologi/geografi. Efter skolam åkte jag ju till bästa Wilma! Vi satt med sötis och Simon i bussen påväg till Södra Vallgrund. Vi gick till handeln och köpte lite smått&gott och sparkade sedan hem. 
Vi har sett på tv, ätit snacks och chattat med pojkar! Nu chattar vi ännu mera och äter muffins medans vi ser på gossip girlW har också fotat mig, vi är ännu ensamma hemma också. Nu ska vi prata och chatta, höres!

"Jorden är mitt hem, mitt hjärta bor på det, bara ditt också skulle finnas där"

Har städat hela rummet, såsom dammsugat, plockat undan från govlet, bytt sänglakan etc. stolt chey! Nu ska jag läsa en läxa, äta något och lyssna på musik. Ska också gå och fräscha upp mig! 
Imorgon bitti stiger jag upp 06.30, för att jag ska gå till stallet för att ge mat åt hästarna. Åker sedan till skolan och har 2x modersmål, 2x teckning och 2x BiGe! 
Efter skolan åker jag till Wilma och tillbringar natten där. awesome! Uppdatering kommer endel i skolan eller först senare hos W. Nu packa, sedan duschen. puss!

 

onsdag.

Skoldagen var riktigt super idag! Min klass, 7C, kom också till finalskolinnebandyn! Är stolt över klassen. Åkte till Moa en stund efter skolan, pratade och såg på TV bara, mamma kom efter mig och då jag kom hem åt jag mat.
Nu nördar jag kik och ska se ett avsnitt av gossip girl, sedan ska jag hjälpa mamma att städa. Har också hunnit planera lördagen ikväll, ska åka till sötis och tillbringa kvällen där, längtar! Jag tror att jag fixar ihop en smoothie till mig innan jag börjar se på serien, kraaam!

är moster till den här söta lilla krabaten, älskar småbarn! hihih.
A7h45agccaayfww_large

A9lofkmcuaecmjj_large

534365_451116621603706_816642667_n_large

188667_451114688270566_1771628647_n_large

älskar verkligen känslan då man älskar en kille så mycket att det gör ont!

I love him

Har chattat, sett på gossip girl och städat lite. Ska nu äta något och sedan ta natten, imorgon är det onsdag, åker väl hem efter skolan, vi har 3x huslig ekonomi, matte, engelska & historia. jaja, hade bra. godnaatt!

I wish I could freeze this moment in a frame and stay like this.

tumblr_m50qw3zccx1qjm9bpo1_500_50510a629606ee06914c56f3

"let me kiss you"

Skoldagen var okej, skidade på gymnastiken hahah gick ju bra...Åkte ju till stan efter skolan, åt på McDonald´s och gick sedan runt i några butiker. Åkte inte på modellkursen, blev lite ändrat. Mamma kom efter mig runt 17 tiden, då åkte vi till Prisma och handlade mat. Jag fick hem ett häfte, godis och ett skydd för min telefonskärm! 

Nu sitter jag hemma och kollar facebook, chattar och lyssnar på mysigaste bandetone direction. Ska snart se på 90210 och sedan städa rummet, som ser alldeles för hemskt ut! Ska göra läxor och byta sänglakan dock. höres!


förresten, idag fyller Alexander, som går i min klass, han fyller 14 så blir klassens lilla fjortis nudå, GRATTIS!

Listen to your heart

Skoldagen rullade på som vanligt, klassen var extra vild idag. Åkte hem med bussen, hinner alltid fundera på livet då vi åker hem, jag bara sitter vid fönstret och låtsas om att jag är i en film och spelar en tjej som har ett komplicerat liv...I alla fal så åkte jag till bästa Minnéa, var en liten stund hos henne och sedan gick vi till mig. 

Hos mig nördade vi telefoner, pratade och åt mat, gick sedan tillbaks till henne över åkrar och diken, heheh! Vi såg på 90210 och pratade ännu mera. Superskönt att få prata ut! 
Nu sitter jag hemma och nördar instagram och chattar. Ska snart äta något och sedan någon gång ta natten. Imorgon skidar vi på gymnastiken, åker på modellkurs efter skolan så det blir väl någott mobilinlägg! godnattis!


insagram : soofiia1 ~ kik : soofiia1

chill at home

Har planerat morgondagen och nördat kik hela kvällen nu! Ska troligen åka med saknade Fia & Minnéa in till stan imorgon, ska fika och gå runt i oliak affärer. awesome! Nu ska jag äta något nyttigt och sedan göra läxor. Ska också hinna i duschen nu...ugh. jobbigt. det är ganska stressigt och fullt upp nu för tiden också. Nåja, ha det bra, godnatt! 

follow me on instagram : soofiia1

på kalas.

Satt hemma en stund och chattade, gick sedan till familjen Flemming på kalas! Har ätit tårta och pratat, sånt man gör på kalas osv. Har nördat min nya telefon och skaffat kik och imstagram.
Nu ska vi börja gå hem, då jag är hemma ska jag packa skolväskan och gå i duschen. kraam!


20 januari 2013

Åkte ju som sagt till min storasyster i Nykarleby i fredags, spenderade hela helgen där. Trivs verkligen jättebra hemma hos dem, känner mig som hemma och blir behandlad som en i deras familj! Vi har ätit mycket smått&gott och talat om allt möjligt och spenderat tid tillsammans, har dock varit till en av mina äldre bröder och var där i några timmar. 

Åkte tidigt hem idag för att de skulle bort, men ska snart åka dit igen. Boris kom efter mig från bussen och nu sitter jag hemma och chillar, mamma överraskade också mig då jag kom hem. Har fått en ny telefon, en samsung galaxy Y, kommer upp bilder senare! Nu ska jag äta något och sedan se på 90210 och bekanta mig med min nya telefon, hejs!


grymt fint landskap hemma hos dem!

I wanna stay up all night and do it all with you.

Skoldagen gick snabbt, kom mig igenom den som vanligt. Mår mycket bättre just nu! Efter skolan kom mommo efter mig, åkte snabbt in till henne dock och åt mat, supergott! Sitter nu hemma och har packat allt jag behöver. Mamma kommer snart hem, då skjutsar hon mig genast till busstationen occh sedan åker jag! Hinner inte uppdatera mera nu, kommer kanske något mobilinlägg osv. 
Blir dålig uppdatering i helgen, men ni överlever! pusshej!

grymt kallt utomhus!

torsdag.

Hade nog en helt okej skoldag, 2x modersmål, 2x teckning & 2x bige. Åkte in till stan som sagt efter skolan, gick till McDonald´s och åt där, gick sedan runt i några klädbutiker och frågade om sommarjobb! Modellkursen gick dock bra idag också, åkte in till optikern med mamma innan vi åkte hem också.

Då jag kom hem tog jag på mig min onepiece och satte mig i sängen med datorn sm sällskap. Blev ingen ridning idag eftersom att det är sjukt kallt ute, 20- grader...Istället för att rida ska jag göra läxor, titta runt på några klädbutiker via nätet och se på 90210, det skulle få komma upp mera gossip girl avsnitt på swefilmer tycker jag, har sett alla som är uppe så det börjar bli smått tråkigt! Nåja, ska chatta nu. kram!

några har bett om outfitbilder, ska försöka börja sätta in sådana nu då!

det är svårt att tro på, men det är sant ♥


Elin åkte hem runt 19 tiden, jätteskönt att få vara med dig! Sen dess har jag druckit smoothie som mamma och syster lagat, sett på 90210 och pluggat in tempusformer eftersom att vi har förhör imorgon. ugh. Nu lyssnar jag på musik och chattar med sötis, ska snart tvätta tänderna och ta natten, är sjukt trött! 

Torsdag
imorgon, har en lugn skoldag, åker in till stan efter skolan för att först gå och fika och sedan ska jag på modellkurs. Blir väl något enstaka mobilinlägg imorgon, ska dock rida efter kursen, så blir ganska stressigt, men jag klarar mig. mera information imorgon, godnatt!

har inte lätt just nu, har flera saker jag inte har förstått att det faktiskt är sant ännu, min släkt/familj är inte så pass bra heller, flera är emot mig i skolan och är osäker på en sak hos sötis. jag fattar inte hur en 13 åring kan ha så mycket problem i sitt liv? är det för att jag beter mig fel? eller är det för att någon inte behandlar mig rätt?

Jag skulle bara vilja lägga mig ner i sängen och tänka över allting. skulle kunna lämna skolan några dagar. bara vila och vara hemma, ensam. ska bli skönt att komma bort i helgen, får tänka på annat. 

~ I could make your tears fall down like the showers that are british. ~

524661_517310621623839_8574254_n_large
I miss you so much it hurts!

"Tårar är ord som munnen inte kan säga"

Skoldagen var helt okej idag, hade hulsig ekonomi de 3 första timmarna, sedan matematikengelska historia. Efter skolan kom favoriten  till mig, vi gick hem i 10- grader, åt sedan mycket mellanmål och skrattade mycket! Vi har fått prata om allt mellan himmel och jord med varandra, älskar dig, sis! 
Nu har vi varit på datorn och ätit mat, snart ska vi väl se på någon film/serie eller bara chilla. Då hon åker hem ska jag göra läxor och nörda dator, later!

NIKON D3100 ♥



whoppaa!


sötast.

smoothie!

Delicious Smoothie! Timeline Photos
zwischen Liebe und Verstand. ✿ true life phrases.
ska göra en smoothie med Moa nu, kram!


"I own a wonderful life, but it will be so much better if you would understand me"

Skoldagen var helt okej, var på mycket bättre humör, men bättre har jag haft. Min klass fixade till mitt humör de sista timmarna, guldvärda! Gick/sparkade till Moa efter skolan, åt smått hos henne och pratade, började sedan gå hemåt, men mamma plockade upp mig. 
Har just ätit mat och pratat med mamma, sitter nu och lyssnar på one direction och chattar. Nu ska jag se på 90210 och sedan kommer väl Moa till mig, höres!


vacker bild på mig och Moa i våra onepiece´s!

Everythings gonna be alright?

Tumblr_mg6w8muu1p1rr2a2co1_500_large
godnatt bästa läsare!

måndag

förlåt för dålig uppdatering, ska förbättra mig! 
Om jag ska säg ärligt, så var min skoldag helt hemsk! Har inte alls varit på bra humör och inte haft annat än tänka på än dig! Började prata om tillvalsämnen idag också, kommer bli stressigt med det, vet inte ännu vad jag ska välja. 
För att bli lite gladare, åkte jag till saknade Madde efter skolan, hade jättekul med henne, åt plättar och ärtsoppa och lyssnade på musik! chill. Hon kom också till mig en stund, var lite i stallet och såg på ponnyakuten som man gjorde förut, hahah! Hon åkte just hem, nu ska jag göra läxor, se på 90210 och sedan gå och fräscha upp mig! kramar!


I min värld är jag ingenting, men i någons värld där ute, betyder jag allt!

godnatt

Har städat smått och chattat mycket. Nu ska jag göra läxorna och sedan ta natten! Måndag imorgon också, åker väl nog hem efter skolan. kram!

häärlit.

Vaknade runt 10.30 idag, steg upp genast och åt frukost. Jag & Julia planerade med Minnéa, vi bestämde oss till sist för att åka till simhallen. Hade nog riktigt kul där, har inte skrattat så mycket på länge! Vi gick dock till hesburger och tittade, men köpte ingenting. 
Då vi kom hem åt vi soppa som mamma fixat ihop, gott! Nu sitter jag vid datorn och försöker få tag i Robin. Snart ska jag städa upp i mitt rum, sedan se på 90210 och göra läxor! ha en bra fortsatt kväll kraam! 

hittade en gammal outfit-bild!

 

Zayn Malik♥

Idag har Zayn Malik födelsedag, han fyller 20 år!
Happybday_large
Jag tycker han är snyggast i bandet, han har jättebra sångröst och grymt fina tatueringar.
426939_562532020438766_2070836318_n_large

1130_323127327796524_195586248_n_large
han har jättesöta miner på vissa bilder, gulligt!
602740_561207507242143_1775534686_n_large

Happy Birthday Zayn :) no comment.!♥
han har förändrats, men han har i alla fall sina ögon, så underbara
1228_590884364272047_573645532_n_large
happy B-day Zayn!

off to Seinäjoki.

Minnea åkte hem 10 tiden idag, för att hon skulle till stan med sin mamma. Jag och Julia åt frukost och fixade oss, nu sitter vi i bilen påväg till seinäjoki, för att hämta upp en ny bil! Det tar ju en stund att åka dit och sedan hem, vi åker väl dock till Prisma innan vi kommer hem. Mot kvällskvisten ska jag åka till sötis och tillbringa kvällen där! sköönt. Uppdatering kommer nog genom dagen, höres! förlåt för att jag inte sätter upp bilder, men har inga bilder på mobilen. take care.

Sleepover.

Skoldagen var jättekul! Hade chill timmar och hade kul på rasterna. Efter skolan gick jag hem och åkte in till min mommo och fikade innan jag gick hem. Då jag var hemma startade jag datorn och chattade en stund. Julia kom ju till oss och vi fixade oss, sparkade till bästa Minnea och sitter atm i hennes rum och pratar! Snart ska vi sparka till mig och Minnea spenderar natten hos mig. myysigt. Ska kolla film och mysa med tända ljus! Uppdaterar från mobilen igen, har inte haft så bra uppdatering på sistone heller. kraam!

TORSDAG

Skoldagen rullade på som vanligt, hade bara dubbeltimmar dock. Efter skolan kom sötaste Wilma hem med mig, sparkade 3 på en spark @ Moa, vi GICK sedan resten av vägen i det här grymt kalla vädret! Väl hemma åt vi rostade bröd och drack god glögg. Nu ser vi smått på TV, men ska nu fixa oss och sedan gå till min mommo och äta mat! Då vi ätit mat går vi hem och sedan ska vi ha läxorna gjorda. Uppdaterar dock från min mobil, kraam!

skolbloggning.

Sitter atm i skolan och har modersmålstimme. Vi har skrivit och pratat lite. Snart har vi rast, sedan har vi teckning och sedan mat. Uppdaterar mera senare, hörs!

"Don´t let your fear stop you from playing the game"

Hade jättekul i skolan idag, alla vänner gjorde dagen. Rasterna var speciellt roliga dock!  Åkte in till stan med bästa Wilma efter skolan, vi gick först till Fotocenter och sedan till hesburger där vi åt smått&gott! Åkte efter det snabbt in till Citymarket och sedan gick jag iväg till min modellkurs
Det gick oväntat bra idag, hon var jättenöjd med mig, så jag ska väl vara nöjd jag med. Mamma kom efter mig till 17 tiden, vi åkte via Prisma och småhandlade, fick hem balsam, ice-tea och några slickepinnar. Har just plockat disken och bytt om, ska nu se på 90210 och chatta en stund. Har inte några mera planer för ikväll heller...blir att ta det lugnt!

I can´t forgive what you did to me!

Har bara latat mig och sett på 90210 ikväll, chattat har jag också gjort! Snart ska jag börja ta natten så småning om, har haft lite huvudvärk i några timmar nu också, har försökt ladda ner kik på min telefon osv. Ska nu äta och sedan göra läxor, godnattis!
75315_551865974826482_1634886998_n_large

eight letters, three words.

Skoldagen gick alldeles för snabbt idag, hade finska, engelska, 2x gymnastik & 2x fysik/kemi. Skrinnade på gymnastiken, jobbigt säger jag bara, fick jättesjuka fötter. Efter skolan gick jag till eftis där min lillasyster var, var bara där och pratade med eftisledaren tills min mamma kom efter oss. Då vi kom hem tog jag på mig min onepiece, för att jag tycker det är sjukt kallt! Åt just mat och ska nu se några säsonger av 90210kraam

                                                                                                                                                     ~NIKON D3100~

Niall Horan

Tumblr_mg9pzsitnk1rlsyheo1_500_large
Tumblr_mg9n7o4awn1s2g5r0o1_500_large
Tumblr_mg9qaz0t251r7eukso1_500_large

7 januari.

Har haft en störande hosta och mått lite illa idag, men klarade mig igenom första skoldagen! Bortsätt från det, så hade jag en jättebra dag idag, så kul att få se allihopa igen! Gick hem med Moa efter skolan, väl hemma åt vi lite smått och knäppte på serien 90210, som är en riktigt bra serie, lite som gossip girl
M åkte ganska just hem, jag sitter atm i mitt rum och äter chokladnomnom! Snart ska jag se ett till avsnitt av 90210 och sedan bara mysa här hemma. Har inte heller några läxor som ska göras, känns skönt! Ikväll ska jag troligen orka städa undan julen, borde börja åka ut på powerwalks snart, har varit lat hela jullovet...hörs!

the only thing I need is you ♥

Har städat lite, ätit kvällsmat och chattat med underbara personer. Atm lyssnar jag på bästa one direction och myser, snart ska jag gå i duschen och fräscha upp mig. 
Imorgon är det äntligen skola igen! Nu får man återgå till sna vanliga dagsrutiner, ska bli kul att få träffa sina underbara vänner och få umgås med världens bästa klass! Vi har 3x textilslöjd, matematik, religion & studiehandledning! Efter skolan går jag väl hem, annars troligen till bästa Moa, men det får vi se noggrannare på imorgon. godnattkram!


mitt jullov~

Här får ni se ett collage av bilder från mitt jullov! Har haft det fullt upp, roligt och har varit glad hela tiden, sköönt! 


- har haft en tjejkväll med favorittjejerna, åt snacks, hade ansiktsmask och hade skitkul!
- var till stan med mina brudar också, åt på hesburger och skrattade en hel del!
- det har varit julafton och jag är supernöjd med mina julklappar, om ni vill se vad jag fick så titta HÄR!
- har ätit julmat med en del av släkten, varit hos min mommo etc!
- har sett på 3 jättebra filmer ; New year´s eve, Love and Other Drugs & The Vow, jag rekommenderar alla filmer stort!
- varit hos min fina vän Elin och varit modell för henne, fotat en hel del!
- det har varit nyår, skjöt då lite raketer och åt smått&gott med familjen!
- har myst jättemycket med ljus och min sköna onepiece!
- tillbringat jättemycket tid med min fina vän Wilma och spenderat natten hos henne, varit med hennes hund Mille och haft jättekul!
- fikat på Aschan med Minnéa & Julia och handlat lite småsaker i GW-gallerian med dem!
- varit halva jullovet med min halvsyster Julia och har haft jättekul med henne också!

En till sak också, blivit förälskad i en helt underbar killepuss
Pic_50e199169606ee5a6c4fb881_large

just girly things

MARIPOSA Tumblr
Tumblr Tumblr
Forever Young ∞ <3
MY LIFE Yes!
Mean Girls Passion for One Direction.

you gave me a heart attack.

Idag vaknade jag 12.30, fick då panik för att jag hade ridlektion 13.00. Emma kom dock till mig ungefär då jag vaknade, åt snabbt en slarvig frukost och tog på mig ridkläderna! Ridningen gick superbra och man inte tänker på att det var 10- grader, men jag överlevde iallafall. Har en känsla av att jag kommer kunna åka själv i terräng mot sommaren, vi får se!

Åt mat efteråt, Emma åkte hem och jag sitter i min säng och myser i min onepiece, ska snart tända några ljus och se på en film, lyssna på musik etc. Julen ska dock undanstädas idag, så det ska jag väl få gjort också! puss&kram!



(C) Elin Järf

when boys say´s they love you.

Då jag kom hem från ett super dygn hos Wilma startade jag datorn och kollade gossip girl. Har lyssnat på musik, ätit smått&gott, chattat med sötis och tagit det lugnt. Atm läser jag några bloggar och chattar smått, ska snart ta natten så att jag orkar upp imorgon. Ska rida runt 13 tiden och Emma kommer hit före ridningen runt 11-12 tiden? Nåja, snart ska jag borsta tänderna, godnatt!
1d-little-things-41_large

she´s so georgeus.


För mig är Miley Cyrus en stor förebild, hon är grymt vacker och har bra humor. Har alltid tyckt om henne och kommer nog alltid att göra det också, skulle bli alldeles för glad om jag fick träffa henne in real life"

hos wilma.

I fredags var jag till GW-gallerian med Minnéa & Julia, fyndade nog några saker, sätter nog säkert nog bilder senare någon gång. Mot kvällen åkte vi först och åt till min mommo och sedan åkte jag till en kompis och såg på en film med bästa Wilma! Hade nog riktigt kul där! 
Åkte efter det till W och spenderade natten här, vi har sett på filmerna The Vow & Love and other drugs. Vi har haft skitkul och nu har vi just sett på gossip girl och haft kul. Nu måste jag åka hem, men har haft superkul här. Älskar dig sötnos!

mobilinlägg

Vaknade 10 tiden idag, åt då frukost och fixade mig. nu sitter jag i bilen med Minnea påväg till GW-gallerian. vi är där en stund, sedan kommer någon efter oss och vi åker hem. Efteråt runt 16.30 ska jag troligem åka på filmkväll med några sötisar. höres!

back at horse.

Jag och Wilma såg på filmen Frankenweenie igår kväll, hemsk men rolig! Idag vaknade vi 13 tiden, igen, och åt frukost. Hon åkte hem runt 16 tiden efter att vi chillat, tittat på disney channel, hihih, pratat etc. Jag åt mat, åkte sedan iväg till Vaasan ratsastuskeskus med Julia, där red vi och skötte om några hästar. awesome!

Då vi kom hem gick jag i duschen och fräschade upp mig, sitter atm i min säng och myser i min onepiece! Snart ska jag baka kladdkaka med Julia och sedan ska vi äta den och se på film, häärligt! 
Nu först lite one direction och sedan börjar vi, peace out!
 

mys med en av de bästa.

Gårdagen spenderades till sist hos Fia med några andra brudar. Jag spenderade natten där och hade ganska kul nog, skrattade mycket och fick faktiskt till sist några timmar sömn!
Idag vaknade vi 10 tiden och åkte då till stan ft. familjen och kusinen. Hittade inte något i stan idag, gick nog fördetmesta bara och kollade på alla kläder och hade kul. Vi gick sedan till RAX och åt god skräpmat och pratade nog bara. 
Jag gick till Fotocenter för att hämta upp Wilma som nu är hos mig. Vi har inte gjort så mycket ännu, men snart ska vi väl se på en film och mysa med popcorn, juissi, filtar och ljus! Hon ska dock spendera natten här, bäst! take care, kraam!

dom är ju nog bara för söta.
~förresten, vill ni ha en flashback på 2012?
 

1 januari.

Skjöt raketer, åt mycket snacks, såg på film på kvällen/natten med JuliaNew year´s eve som jag rekommenderar stort! Jag fällde nog en del tårar, men mycket skratt. 
New-year-s-eve-movies-forever-28239066-500-530_large
källa : weheartit
Idag steg jag upp 13 tiden igen, känner mig lat...Steg upp och tog på mig kläder, åt sedan frukost och plockade disken. Jag och Julia har sett på videor och lyssnat på musik, snart ska vi väl äta mat och sedan vet vi inte om vi ska med då Boris hämtar sin nya bil eller om vi är hemma. 
Nu är det 2013 och är riktigt taggad inför det nya året! Tror att det kommer vara ett riktigt awesome år och kommer så att trivas. Året börjar bra i alla fall (; Ni får veta mina planer imorgon, höres!
Tumblr_mfy42zqo9e1s1npp2o1_400_large

1 januari.

Skjöt raketer, åt mycket snacks, såg på film på kvällen/natten med JuliaNew year´s eve som jag rekommenderar stort! Jag fällde nog en del tårar, men mycket skratt. 
New-year-s-eve-movies-forever-28239066-500-530_large
källa : weheartit
Idag steg jag upp 13 tiden igen, känner mig lat...Steg upp och tog på mig kläder, åt sedan frukost och plockade disken. Jag och Julia har sett på videor och lyssnat på musik, snart ska vi väl äta mat och sedan vet vi inte om vi ska med då Boris hämtar sin nya bil eller om vi är hemma. 
Nu är det 2013 och är riktigt taggad inför det nya året! Tror att det kommer vara ett riktigt awesome år och kommer så att trivas. Året börjar bra i alla fall (; Ni får veta mina planer imorgon, höres!
Tumblr_mfy42zqo9e1s1npp2o1_400_large

sofiaoster.blogg.se

Jag har den här bloggen tillfälligt här, p.g.a att min bloggsida soclog.se inte funkar som den ska. Ni kommer få läsa om min vardag, mina vänner, om skolan, om mitt liv helt enkelt. Jag trivs på hästryggen, i stan, bakom kameran, med pojkvännen och med släkten. Saker jag gärna gör är att mysa och ta det lugnt. enjoy it!

RSS 2.0