cykeldag

Hade cykeldag idag. Började 10 och fick sluta runt 12 tiden. Åkte till siwa med Elsa och Moa innan vi åkte hem och köpte varsin glass. Vi cyklade ca.20 km idag, känner mig stolt för att jag också cyklade till kvevlax och hem efteråt. Spenderade några timmar med Mira där och hade photoshoot´s. Har just kommit hem. Har väldigt trötta ben, nu sitter jag i rummet och chillar. Ska snart äta mat och senare cyklar jag kanske till gropen med några kompisar. En superbra fredag! 
Det känns också jätteskönt att vi får sommarlov imorgon. Det är lite sorligt att behöva vara borta från klassen så länge, men det är ju såå suuperskönt att få vara ledig i 2½ månad. amazing! höörs senare


I´m all torn up

Livet leker!  

första doppet, check! √

Har inte några riktiga skoldagar mera. Känns skönt med bara 2 dagar (!!) kvar till sommarlovet. taggar för fullt! Efter skolan väntade jag, Moa och Elsa på att min mamma skulle komma efter oss. Orkade inte åka med bussen så satt på med mamma istället. Det är så grymt varmt och sköönt ute! 
Då jag kom hem åt jag mat. Cyklade sedan till sportplan och chillade lite med Moa och Kicke, fick sedan idén att åka till gropen för att simma. Äntligen första doppet gjort! √ Var där och hade jättekul, träffade på några åttor och nior också och umgicks med dem. Nu sitter jag hemma, ska snart städa upp lite i rummet och lyssna på musik. Var en sorlig stund för en stund sedan också, men det klarar man väl sig igenom. stay strong! hööres!

ska mumsa i mig det här nu förrän jag städar.

just chilling with som people

Skoldagen var härlig idag. Har haft så grymt fint väder hela dagen och fick ju sluta 12 som jag sade igår. Var på möte andra timmen och spelade beach-volley med pojkarna tredje timmen. Efter skolan gick (!!) jag och mina favoritbrudar in till stan. haha, fick lite sjuka fötter men det gick bra! Runt 14 tiden gick vi till RAX för att äta och fira Moa. Satt där och hade jättekul i ca.1 timme och gick sedan runt på stan. älskar er brudar! Då jag kom hem solade jag lite och lyssnade på musik. Åkte sedan ut i byn och var med Minnéa och Moa en stund.

Nu sitter jag hemma i mitt rum. Chattar och lyssnar på härlig musik. Snart ska jag se på ett till avsnitt av 90210 och sedan bara chilla. Imorgon är det onsdag och efter skolan stannar jag i smedsby med några folk. hörs!



känslan då någon bryr sig!

last monday in school before summer holidays

Skoldagen var chill. Det är mer chilltimmar nu den här sista veckan. Hade lästimme på slöjden och var ut och gick på religionen. Efter skolan var jag med eftisläraren och gick sedan hem. Då jag kom hem var jag med Julia, åt mat och chillade. Cyklade sedan till båskasbron och såg på då några people fiskade. haha. Nu sitter jag hemma och skypar med några personer, träävligt! Ska snart gå i duschen och sedan gå och sova tror jag. 

Imorgon är det tisdag som gäller. Vi får sluta 12 tiden, för att sexorna från alla lågstadier ska komma och besöka skolan. Kommer att åka in till stan för att äta på RAX med mina favoritflickor efter skolan, och senare ska jag vara med några personer igen. fullpackad dag! uppdaterar mera imorgon!




it´s a new way home

Helgen har spenderats ute i byn, i stan och vid sportplanen med några underbara people. Igår var jag på kalas, var också med min vän Minnéa och badade ute i deras badtunna, spenderade natten där också. Idag åkte vi in till stan. Åt glass, drack monster och köpte kläder. Köpte också en present åt vår fina vän Moa som fyllde i fredags. Vi firade henne vid sportplan med paj och sodastream, hade trevligt och lyssnade på musik i solen. 
Nu sitter jag hemma och väntar. Ska snart se på 90210 och bara vänta. Imorgon börjar sista veckan (!!) i årskurs sju. Känns både sorligt och bra. Men sommarlovet är ju något man längtat till läänge! Har också hunnit sola de här två sista veckorna. Lite brunare har man nog blivit. Jao, hörs!



älskar dig sötnos!



| Vit topp H&M ~ 4,95€ |

Bara några dagar kvar...

Skoldagen både idag och igår var riktigt trevliga. Har för det mesta chilltimmar nu då det bara är 5 dagar kvar i skolan (!!). Känner mig riktigt taggad! Egentligen är det ju 8 dagar kvar tills sommarlovet, men bara helgen kommer ju också. Rasterna idag i skolan var också speciellt kul. Var med mina fina vänner Joakim och Dennis etc. träävligt! Har spenderat dagen hemma framför serien 90210 och ute i byn med några folks. Nu sitter jag hemma och ser på let´s dance med familjen. Ska snart se på någon film. Känns grymt sköönt med fredag! Jag hör av mig senare, puss!


finally friday!


Min fina vän Moa fyller 14 år idag. Du ska veta att du betyder så mycket för mig. Utan dig skulle inte mitt liv vara lika bra som det är. Du är guldvärd! Älskar dig! ♥

It´s something about the sunshine

Skoldagen gick bra idag, fick ut ett matematiksprov och såg på film de två sista timmarna. Hade 3x huslig ekonomi de första timmarna och lagade maten själv. Efter skolan åkte jag in till stan. Åt årets första bollglass med min fina vän Wilma och gick runt på stan med Krisho och Riippa. treevligt! Gick till modellskolan runt 16.30 och efter det gick jag på stan med mamma och mommo en stund. Var på café och fick hem en tidning från prisma som vi åkte till på hemvägen. 
Nu ska jag göra i ordning något att äta och sedan se på 90210. Har också läxor som ska göras. Torsdag imorgon, har inte något speciellt efter skolan, om inte sötis kommer hit. Vi får se. höres! 

glad

Lever livet. Var riktigt trevligt på kalaset, härliga tjejer det där! Nu sitter jag hemma, har just varit till stallet och skött mina sysslor. Nu lyssnar jag på musik och snart ska jag se på 90210. Har också en läxa att fixa. livet leker!


#sommar!

Sitter just nu på kemitimmen i skolan. Har just haft två timmar gymnastik, spelade volleyboll med 9ornas tillvalspojkar. awesome! Har bara en timme kvar och sen är skoldagen slut, kommer bli sköönt. Efter skolan cyklar jag hem, ska sola på studsmattan och inviga min nya bikini. Vädret är på högsta grad idag, jätteskönt! Solen skiner, inga moln på himlen, fast det blåser lite grann. Ikväll 17.30 ska jag på kalas till min fina vän Lina. Ska vara där i några timmar och sen åker jag hem och ser på 90210. Hinner inte uppdatera mera nu, hörs!

Large

happy girl !

Måndag idag då. Skoldagen gick superbra, var ute på rasterna i det soliga vädret än en gång. häärligt! Fick också reda på mina A- och B-tillval. Jag fick huslig ekonomi, idrott/gymnastik och musik som A-tillval och mina B-tillval får jag reda på imorgon, eftersom att lärarna inte skrivit ut några åt mig, haha! Efter skolan åkte jag in till stan. Gjorde några ärenden och talade med Dennis i en timme ungefär. Gick till mammas jobb och åkte iväg till Kvevlax, för att hämta upp klassringarna. äntligen! 

Efter att jag ätit mat gick jag till stallet och tog ett ridpass, tränade sedan markarbete. Mamma, lillasyster och mommo såg också på. Har just kommit ur en kall dusch, nu ska jag äta något och sedan sova. Imorgon tisdag som gäller. Kommer troligen att få ut två prov, har gymnastik 2 timmar och sedan kemi 2 timmar. hörs! ∑



köpte idag från Cubus - 11,30€


 

söndag

Åkte ut i byn igår kväll. Stannade hos Minnéa över natten och kollade på Eurovision song contest 2013 med henne. Krista kom inte på bra plats...men jag tyckte hon var bäst! Idag var vi ute och solade, pratade om allt. Åkte sedan hem en stund, var med Julia och cyklade omkring i byn. Cyklade till lågstadiet och var där med några folk. riktigt trevligt! 
Nu sitter jag i sängen, har lite hosta, men det går väl om. Ska se på 90210 och äta något gott. Har också några läxor som ska göras. Det är såå skönt att vädret har varit på topp hela helgen! Har solat med bikini och gått omkring i shorts. sommarfeelis! Det är dock bara 13 dagar kvar till sommarlovet, det känns nog lite tråkigt, men skönt kommer det att vara då man tänker efter. Nu ska jag göra mitt, hörs!

sommarväder

Gårdagen spenderades i skolan, på stan och här hemma i sommarvädret! Kände mig också lite förkyld, hade hosta och snuva hela dagen. Blev nästan värre idag då jag vaknade. Har varit ute halva dagen och solat på studsmattan med Julia och lillasyster. Har också varit med storebror, som nu kört iväg någonstans. haha. Nu ska jag äta mat, sedan börjar andra halvleken i ishockey Sverige - Finland. GO SUOMI! Blir att vara ute efter det, eftersom att det äntligen är sommarväder. awesome! hörs.


summer happiness.

Åkte till Wilma igår efter skolan, var där hela dagen och spenderade dock natten där. Hade riktigt trevligt! Är alltid lika kul att få komma hemifrån och få vara med sin bästa vän och ta det lugnt och ha kul. en av de bästa sakerna som finns! Idag åkte vi till skolan, såg på film, skrev ett matematiksprov och ett teckningsförhör. Var ute varenda rast för att det är så grymt fint väder! Nu är sommaren här, jag har längtat såå mycket! awesome! 

Idag efter skolan åkte jag till min fina vän Minnéa, fick prata ut, kändes skönt. Mami kom efter mig och vi åkte via siwa för att handla lite smått. Var ute i några timmar före jag åt mat. Solade som om jag skulle vara desperat i det, hade sällskap av min fina katt också. hihi. Nu ska jag gå ut, orkar inte sitta inne mera. Har inte så stora planer ifall om tötis inte kommer hit. puss! 



äkta kärlek ! 
follow my instagram : soofiia1




sommaroutfit, allt är från Gina Tricot

vårmarknad!

Var riktigt trevligt på vårmarknaden. Träffade folk jag inte träffat på länge, speciellt Lina. härligt att få träffa dig igen! Var med mina riktigt underbara vänner, skrattade, hade kul. Var utomhus hela tiden också. Det värsta var att det började regna efter en stund, men det stoppar inte oss. haha! Vann på lotteriet, fick fågelskrämmor eller något liknande.
Har just kommit hem. Nu ska jag lyssna på musik en stund, senare ska jag göra mina läxor och läsa på huslig ekonomi -förhör. yeyy! Ska också äta bullar och chokladmuffins som vi fick/köpte på marknaden. hörs!



I´m in paradise

Skoldagen gick riktigt bra idag. Fick ut ett kemiprov med ett helt okej resultat och spelade volleyboll på gymnastiken med pojkarnas grupp, skrev också ett ganska lätt engelskaprov andra timmen. awesome! Efter skolan cyklade jag hem, åt mellanmål och lyssnade på musik. Har just ätit mat, nu ska jag byta om och fixa mig, sedan åker jag iväg till lågstadiet på vårmarknad. Kommer vara där i några timmar, så vi hörs senare! 

är lycklig

Började morsdagen med att spela wii med min älskade bror. Spelade i någon timme, spelade också senare med min lillasyster. trevligt! Gick till min mommo med en liten del av släkten för att äta mat där, för att det är morsdag idag! Grattis till alla mammor! ♥ Då jag ätit mat cyklade jag iväg till lågis för att träffa några folk. Var där i ungefär 4 timmar, cyklade runt, träffade på några pojkar också. hihi awesome! Har ganska just kommit hem, ska nu se på 90210 och sedan göra läxor. Ska också hoppa i duschen innan jag tar natten. hörs!





vackra sakerr!

just a little bit more, you´re almost there

Har spenderat dagen med mina fina vänner Minnéa och Moa. Har cyklat runt i hela, halva Veikars. haha. Vi åkte till Merikart runt 15 tiden för att handla snacks vid Siwa. Köpte glass, chips och limsa. Vi cyklade till stranden och satt och åt, lyssnade på musik och hade riktigt sommarfeelis! På hemvägen gick det trögare för att det började blåsa så hemskt mycket. 
Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Ska endel vara med storebror och hans kompis eller så ser jag på 90210, eller så kommer någon hit. vi får se! Så skönt med lördag idag, ännu en ledig dag imorgon! chiao.

beautiful



oh yeah, it´s friday !

Har haft en jätterolig och chill skoldag idag! Fick se på film på hälsoläran och finskan, sjunga på musik och läsa böcker på modersmål. Var en riktig trevlig fredag! Efter skolan åkte jag in till stan. Gick runt i några butiker och åt på subway. Mami kom efter mig runt 16.30, vi åkte till prisma och handlade mat. Jag fyndade också en ny superskön hoodie och en mountain dew, hihi
Nu sitter jag hemma, har inte något speciellt att göra. Ska se på 90210 nu, ska mysa i min hoodie och äta något snacks. Senare ikväll ska jag väl se på let´s dance hemma. Har inte något mer att säga nu, hörs!


sommaroutfit. hade på mig det här för några dagar sedan då det var soligt och 20 grader varmt!

Kristihimmelsfärdsdag.

Gårdagen var riktigt bra. Var tvungen att gå till hälsovårdaren de två första timmarna, skrev ett jättelätt finskaprov fjärde timmen och såg på film på historia. Efter skolan åkte jag hem, solade på studsmattan i det soliga sommarvädret. Runt 18.30 tiden åkte jag och Elsa iväg till skolan för att vara på filmkvällen. Såg bara på första filmen, minns inte namnet på den nu heller. Då andra filmen började gick vi till piffi och träffade på Sebu och talade med honom en stund. Var riktigt treevligt! 

Idag vaknade jag runt 12 tiden. Började dagen med frukost, spelade sedan wii med lillasyster en stund. Har just ätit mat och nu ska jag gå till stallet och ta ett ridpass med Emma. Efteråt ska jag inte göra så mycket, det kan hända att mamma för mig till Wilma så spenderar jag natten där. aawesomee! 


haha, awesome

fråga något! 

åå sommarväder!

Skoldagen var riktigt chill. Hade en snygg assistent på finska, spelade boboll med pojkarna på gymnastiken och hade geografi istället för fysik de två sista timmarna, men gick till kulturhuset och såg på en teater om "Sex, porr & droger" den sista timmen. haha jaoo. Efter skolan cyklade jag hem, fotade lite utomhus eftersom att det är så sjukt fint väder där ute idag! Sommar, sommar, sommar. Jag fick sån sommarfeélis så att jag tog på mig shorts och magtröja, awesome! 

Runt 18 tiden åkte jag ut i byn med några folks. Hade med kameran så knäppte runt 100 bilder. Åkte till Minnéa och fick prata ut med henne lite, älskar dig! Nu sitter jag hemma, har just fotat hästarna och katterna och nu ska jag läsa på finskaprovet resten av kvällen. Hoppas på att bli godkänd i provet! 
Imorgon efter skolan åker jag hem, endel åker jag på filmkvällen i skolan, eller så stannar jag hemma med en kompis. hörs!






iii puss. 

baby it´s not just you, it hurts me too.

Skoldagen gick so mden gick. Var en riktigt bra start på veckan! Åkte till Moa en stund efter skolan och var med Petter och Kicke. riktigt kul! Då jag kom hem åt jag mat och nu sitter jag i rummet och väntar. Har sett ett avsnitt av 90210, men ska se ett till. Ska också göra läxor och läsa på finskaprovet. en hemmakväll blir det då! höörs
(13) Tumblr :)

kan inte sluta lé

Har varit latare av mig idag, pluggat lite grann på finskaprov och nördat musik. Har nog hunnit vara ute med Julia och lillasyster på studsmattan också. Nu sitter jag i rummet, ska snart göra läxor och plugga lite mera på finska, sedan ska jag se ett avsnitt av 90210. Imorgon är det måndag. Ny vecka igen. Hoppas på en bättre början av veckan då! Efter skolan åker jag hem och pluggar finska. Har inga andra planer. Om inte en kompis (söt pojke) kommer hit. Vi får se! hörs.




sommar sommar sommar sommar !

awesome weekend !

Har spenderat halva helgen med mina två favoriter, Minnéa och Moa. Flickorna kom till mig på fredagkväll och spenderade natten här. Såg på American Pie och åt snacks, satte också upp studsmattan så hoppade på kvällen i någon timme också treeevligt!
Idag vaknade vi sent, fixade oss och åt frukost, gick sedan ut på studsmattan och hoppade, solade också i det härliga vårvädret! sommaren är snart häär!

Har hunnit vara hos Moa också och grillat korv, ätit sallad och haft det jättetrevligt! Kvällen har spenderats ut i byn med Julia. Nu sitter jag hemma och ska lyssna på musik och chilla. Mobilbloggar nu förresten, hörs!



kärlek.

lyckligare nu

Var en lugn och sköön skoldag idag. Såg på film de 2 första dubbeltimmarna och jobbade med USA´s delstater den sista dubbeltimmen. En härlig torsdag! Gick hem efter skolan, gick in via min mommo och hälsade på henne, åt mellanmål där och pratade. Gick sedan hem och startade datorn. 
Jag lyssnade på musik så länge jag städade mitt rum. Åt sedan mat och sitter nu i sängen och har just fått tillbaka min telefon, äntligen! Nu ska jag läsa på prov resten av kvällen, ska också göra i ordning något riktigt gott att äta. pusshej! 

1 maj!

Igår sprang jag ett 2 km -test på gymnastiken, vi hade en ganska snygg vikarie på kemin och var på en föreläsning näst sista timmen. Efter skolan var jag med Minnéa, hoppade på hennes studsmatta och såg på TV, vi åkte senare till mig och spelade wii och inte så mycket annat. På kvällen åkte jag till Elsa för att spendera natten där med Moa. Hade jättekul och såg på LOL och pratade, hääärligt! 

Idag åkte jag in till stan för att vara på torget med Elsa, Moa och Wilma. Var nog roligt, gick runt på stan från 11.30 till 16 tiden. Var lite med storebror i slutet också, awesome! Efteråt kom Minnéa till mig igen och vi gick till stallet och red en stund, åkte sedan hem och spelade wii i någon timme. Har just kommit hem efter att jag följt henne hem och nu sitter jag och chattar. Ska snart läsa på förhör och göra andra läxor, ska också börja läsa på hälsoprov, som jag har på fredag. hörs imorgoon! 
Large
vååååren är här! 

sofiaoster.blogg.se

Jag har den här bloggen tillfälligt här, p.g.a att min bloggsida soclog.se inte funkar som den ska. Ni kommer få läsa om min vardag, mina vänner, om skolan, om mitt liv helt enkelt. Jag trivs på hästryggen, i stan, bakom kameran, med pojkvännen och med släkten. Saker jag gärna gör är att mysa och ta det lugnt. enjoy it!

RSS 2.0